Neler Yeni

DA-V6 2.El Satıcıların Fırsatçılığı

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Öğretiyom bu Al-SAT...

TEKRARLA BAKİM AL. SAT

Bak öğrendin işte...

Felixx

80+
O fiyatlardan alıcı çıktığı sürece bu karaktersizler al-sat yapmaya devam edecek. Almayın o fiyatlardan ellerinde patlasın bakın bakalım bir daha yapabiliyorlar mı.

Zechion

80+ Silver
Bu sistemler markaların reklamı ve sitelerine trafik kazandırılmaları için çıkarılıyor, satıcılar kimsenin genç olmasını, ihtiyacı olmasını, durumunun olmamasını önemsemiyor, belkide şu an pazarlama dünyasının en nokta atışı reklam yöntemlerinden birini izliyorlar. Binlerce ürünü almak isteyen insana nokta atışı bir şekilde reklamlarını yapıyorlar hemde o reklam sistemlerinden dahi para kazanarak. Sizi önemseseler 8-9k bandında satabildikleri sistemleri normal zamanlarda 15bin liraya satmazlar.

Devletin yurtdışından ürün getirmeyi vergiler ve çeşitli gümrük oyunlarıyla engelleyip, insanları piyasadaki üç beş mağazanın insafına bırakması sonucu bu sıkıntıları yaşıyorsunuz ancak geniş pencereden bakıp düşünemediğiniz için basit bir şekilde nefret kusuyorsunuz. En fazla 10 ihtiyaç sahibi kişi almıştır yazıyorsunda malum sitelere bu sistemlerden toplamda 20 tane ya düşer ya düşmez. Demek ki 480 ihtiyaç sahibi alabilmiş. Bu işten en az parayı al satçılar kazanıyor, bu firmalar normal zamanda 15 bine satıyor bu sistemi fırsatçı olmuyor ülkenin en büyük bilgisayar perakendecisi(isim vermiyorum herkes biliyor) sırf teknolojiden anlamıyor diye 20-25 bin liraya millete 1660 superli sistem çakıyor fırsatçı olmuyor, devlet boyu kadar vergi alıyor fırsatçı olmuyor, düz vatandaş 1000 lira kazanınca fırsatçı, karaborsacı. Bence biraz dünyanın işleyişini anlamaya çalışın.
Çok haklı yorum yapmışsınız hocam. Elinize sağlık.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lkky
Alamayıp satıcılara laf atanlara cevabım:
1632049901124.png

En İyi Cevap
3
Gerçekten her seferinde şu konular sıktı yani...

Zechion

80+ Silver
O fiyatlardan alıcı çıktığı sürece bu karaktersizler al-sat yapmaya devam edecek. Almayın o fiyatlardan ellerinde patlasın bakın bakalım bir daha yapabiliyorlar mı.
Karaktersizlikle alakası yok. Herkes istediğini yapar, indirimli bir ürünü görüp onu al-sat yapınca "girişimcilik" olarak adlandırılan bir iş bu. İllegal bir durum olmamakla birlikte bu bilgisayarların alıcı elinde patlama imkanı yok. Satacakları için açılmamış olacaklar ve ellerinde patlarsa ya iade etme ya da parça parça satma durumları var.

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Passamet
hocam insanlar zar zor kazandığı parayla uygun fiyatlı sistem yakalamaya çalışıyor yapmayın ya
İyi de senin paran yok diye ben para kazanmayacak mıyım, anlayamadım? Senin böyle bir hakkın mı var hocam. Acı gerçekler bunlar maalesef. Bende bazen ihtiyacım olan ve indirime giren ürünlere yetişemiyorum, ne yapayım alan adamalara mı saldırayım. Saçmalamayın ne olursunuz, bu fakir edebiyatlarını geçin.

HeiseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Hasan
dostum öncelikle üslubunu düzeltmelisin bu ürünlerin elde kalmasının imkanının olduğunu düşünmüyorum sadece satış süresi uzar o kadar ayrıca tekrar söylüyorum sen bu sistemi normal fiyatı olan atıyorum 13-14 binden çok çok aşağıya satın alıp kullanırsan da bir nevi fırsatçı oluyorsun alıp satarsan da baktığın zaman ikiside aynı kapıya çıkıyor hayatımda ilk defa bir ürünü alır almaz satışa koydum ancak sizin burada al satçıları aşağılamanız emin ol adamları sadece güldürüyor al-satçı olmamama rağmen yaptığınız yorumlar gerçekten trajikomik

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Orhan Enes Karataş
Sanane diyenler biliyormu bilmiyorum ama Abdullah abi bunu millet alıp 2 3k fazlaya satsın diye o kadar uğraştıp rakipsiz sistem çıkarmıyor haberiniz olsun
evet. satılsın diye çıkarıyorlar ve satılıyor da. satın alan da istediğini yapar dostum.

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk
Ben tek tük al-sat yapıyorum
Bu sistemi almadım,ben şimdi iyi bir insan mı oldum abim ?
He bugünde Instagram'da remi satın 3200 Luk 2.el alın 250 TL cebinizde para kalır diyordu apo
Şimdi bunu yapandami fırsatçı oldu Abdullah abin söyledi bunu da ?
Miningciler yıllardır kartsız birakti milleti onlara bu kadar sesiniz cikmadi.Abdullah reyisde yapıyordu videoda cekti
Sanane diyenler biliyormu bilmiyorum ama Abdullah abi bunu millet alıp 2 3k fazlaya satsın diye o kadar uğraştıp rakipsiz sistem çıkarmıyor haberiniz olsun

Kardeşim parası olan bir adama satın alma kotası koymadığın sürece istediği kadar alabilir. Şahsen benim param var ve aldım mesela. Ancak şuan 6000 TL civarı da borcum var. Evet ben bu sistemi kendim de kullanabilirim. Ama borcum varken kullanmam mantıklı mı? Satıp borcumdan kurtulmak istiyorum. Parasını verip almışım. Bunda etik olmayan ne var?
Ben de bunu anlayamıyorum burada etik olmayan bir şey yok. İnsanlar al-sat yaparak para kazanıyor ekmeğinin peşinde ama bazı sivri zeka arkadaşlar gelip diyor ki fırsatçı bunlar al sat yapıyor yakalım.

Sanki kendileri o sistemi alsa fırsatçı olmayacakmış gibi.

İstediğin kadar kota koy farklı hesaplarla başkaları üzerinden yine alır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Selim
fırsatı kaçıranlar için sistem fiyatı 9499tl den sarı sitede satışa koyan var belki işinize yarayacaktır ilan no:1061439102

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bana göre geçmişte olduğu gibi forumda belirli rütbeden başlayarak başvuru sırasına göre satış yapılmasını daha etik buluyorum. Ama ne yapılırsa yapılsın fırsatçılığın önüne geçemezsin. O zamanda satacaklar elbet olur.

Top Bottom