Neler Yeni

DA-V6 2.El Satıcıların Fırsatçılığı

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Passamet
Sanan diyenler biliyormu bilmiyorum ama Abdullah abi bunu millet alıp 2 3k fazlaya satsın diye o kadar uğraştıp rakipsiz sistem çıkarmıyor haberiniz olsun
O zaman çıkarmasın hocam. Dünyanın kuralı bu, herkes para kazanmaya çalışıyor evine ekmek götürmeye çalışıyor. Haram yok sorun yok, kimsenin malını hakkını çalmıyor. Parasıyla satın alıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,997
İsim
Burak Karadağ
Şu serbest piyasa olayına artık kimse laf yapıp konu açmasın !
Laf, söz yapılması bu al-sat olayını değiştirecek değil. Alan alır ve istediğini yapar.
Olgunlukla karşılıyorum ve herkesin işi kendine. Kimse dilini yormasın. Bu durum benim de hiç hoşuma gitmez ama saygı duyuyorum. İsterim ki en çok ihtiyaç duyan insanlar alabilsin ama serbest piyasa... Kural yoktur bu işlerde. Alan alır, almayan ise laf yapar veya bakar geçer.

Son düzenleme:

Fatih534

80+ Bronze
Apo Zaten Bu Sistemleri Al Satcılara Cıkarıyor Dimi? İhtiyacı Olan Kaç Kişi Almıştır En Fazla 10 dur..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apo Sistemleri Alsınlar 2-3 K Farkla İlana Koysunlar Diye Uğraşıyor Durumu Olmayan İçin Uğraşıyor Adam Siz İse Al Satcıları Destekliyorsunuz Şakagibi👍👏👏👏

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Ayetullah Taylan
O zaman çıkarmasın hocam. Dünyanın kuralı bu, herkes para kazanmaya çalışıyor evine ekmek götürmeye çalışıyor. Haram yok sorun yok, kimsenin malını hakkını çalmıyor. Parasıyla satın alıyor.
O zaman çıkarmasın... zihniyet dostum... Bu eve ekmek götürmek değil fırsatçılık, para gözculuk

Passamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Passamet
O zaman çıkarmasın... zihniyet dostum... Bu eve ekmek götürmek değil fırsatçılık, para gözculuk
Fırsatçılıkta bir sorun görmüyorum, fırsatları değerlendirmelisin. Kimsenin malına ırzına zarar vermediğin sürece ayağına gelen fırsatları değerlendirirsin.

Sen alırken fırsatçı olmuyorsun da adam bundan para kazanınca mı fırsatçı oluyor. Güldürmeyin.

Adamlar ticaretini yapıyor bu kadar ağlanmayın.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
12.000 e satan arkadaş biraz abartmış gibi

HeiseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Hasan
kardeşim burada kimin şansı yaver giderse ve yahut kim hızlı davranırsa o alır bunu yargılamanın bir mantığı yok şu devirde kimse kimseye yardımcı olmuyor herkes kendi işini götürmenin peşinde haklı olarak.İnsanlar artık parasızlıktan bıkmış vaziyette 1 kuruş bile onlar için hayat suyu oluyor erken davranıp sabredip kaçırmamak lazım bu fırsatları ben de bizzat aldım al sat için bir adet.Ayrıca bu sistemi bu fiyattan alan herkes bir nevi fırsatçı oluyor zaten illa al sat yapmasına gerek yok açın gözünüzü bir şeyleri körü körüne savunmayı bırakın artık

Fatih534

80+ Bronze
kardeşim burada kimin şansı yaver giderse ve yahut kim hızlı davranırsa o alır bunu yargılamanın bir mantığı yok şu devirde kimse kimseye yardımcı olmuyor herkes kendi işini götürmenin peşinde haklı olarak.İnsanlar artık parasızlıktan bıkmış vaziyette 1 kuruş bile onlar için hayat suyu oluyor erken davranıp sabredip kaçırmamak lazım bu fırsatları ben de bizzat aldım al sat için bir adet.Ayrıca bu sistemi bu fiyattan alan herkes bir nevi fırsatçı oluyor zaten illa al sat yapmasına gerek yok açın gözünüzü bir şeyleri körü körüne savunmayı bırakın artık
O Zaman Apoda Kimseye Yardımcı Olmasın İndirsin Kepenkleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden alamayanlar ağlıyor hep al aglama ozmn ticaret bu adam haram bişey veya kul hakkı yapmio
Apo Zaten Al Satcılar İçin Sistem tanıtıyor dimi👏

Top Bottom