Neler Yeni

DA-V6 2.El Satıcıların Fırsatçılığı

Sanane diyenler biliyormu bilmiyorum ama Abdullah abi bunu millet alıp 2 3k fazlaya satsın diye o kadar uğraştıp rakipsiz sistem çıkarmıyor haberiniz olsun
Rakipsiz sistemler "İnsanlar" alsın diye çıkıyor. Ve "İnsanlar" bu sistemleri bedelini verip satın aldıktan sonra ne yapacakları sizi ilgilendirmez.
Apo Zaten Alsatcılar İçin Bukadar Uğraş Veriyor Dimi👏
O zaman sana şöyle anlatayım bu ürünü satın alan kullanıcıların bilgisayara ihtiyaçları oluyor ve satın alıyor. Aldıklarında ise para sıkışıyorlar üzerine kar koyarak satış yapıyorlar.

O zaman bu sistemler sadece siz alasınız diye mi yapılıyor. O zaman neden aldığınız bir ürünü ikinci el olarak satma ihtiyacı duyuyorsunuz o zaman neden bir sene önce 1K'ya aldığınız malı şimdi 2-3K'ya satıyorsunuz.

bir şeyi savunuyorsunuz neyi savundupğunuzu da bilmiyorsunuz. İtopya'da satmasın o zaman ne gereği var.

Gören sanacak sadece takipçiler alsın diye yayınlanıyor bu sistemler sadece kullanacaklar için yayınlanıyor.

HeiseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Hasan
O da onun bileceği iş görüyor yaşananları ve bu muhabbetleri her seferinde aynı terane kimseyi bir şey yapmaya zorlayamazsın
O Zaman Apoda Kimseye Yardımcı Olmasın İndirsin Kepenkleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apo Zaten Al Satcılar İçin Sistem tanıtıyor dimi👏

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bir 🤔 Bir 😃 Bir 🤔 Bir 😃

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Yıllardır 2. İş olarak alsat yaparım, son birkaç aydır linç girişimlerini anlamak için çaba sarf ediyorum ama anlayamıyorum. Araç, bilgisayar ve bileşenleri hatta borsada da al sat yapıyorum. Biri bana borsada fırsatçılık yapıyorsun dese ne derim bilmiyorum 😁

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
Sanane diyenler biliyormu bilmiyorum ama Abdullah abi bunu millet alıp 2 3k fazlaya satsın diye o kadar uğraştıp rakipsiz sistem çıkarmıyor haberiniz olsun
Alacağı paraya bakar kim almış kim almamış umrunda olmaz merak etme :)

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
O Zaman Apoda Kimseye Yardımcı Olmasın İndirsin Kepenkleri

Apo Zaten Al Satcılar İçin Sistem tanıtıyor dimi👏
Neden aglion onu anlamiom ozmn 10 bin stok yapsın herkes alsın hayat böyle hızlı olan yaşar

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Ayetullah Taylan
Rakipsiz sistemler "İnsanlar" alsın diye çıkıyor. Ve "İnsanlar" bu sistemleri bedelini verip satın aldıktan sonra ne yapacakları sizi ilgilendirmez.

O zaman sana şöyle anlatayım bu ürünü satın alan kullanıcıların bilgisayara ihtiyaçları oluyor ve satın alıyor. Aldıklarında ise para sıkışıyorlar üzerine kar koyarak satış yapıyorlar.

O zaman bu sistemler sadece siz alasınız diye mi yapılıyor. O zaman neden aldığınız bir ürünü ikinci el olarak satma ihtiyacı duyuyorsunuz o zaman neden bir sene önce 1K'ya aldığınız malı şimdi 2-3K'ya satıyorsunuz.

bir şeyi savunuyorsunuz neyi savundupğunuzu da bilmiyorsunuz. İtopya'da satmasın o zaman ne gereği var.
Rakipsiz sistem insanlar alsın diye çıkmıyor adam bunu gençler, durumu olmayanlar, yazılımcilar, üniversiteye hazırlananlar ve INSANLAR OYUN OYNASIN diye çıkartıyor biraz düşünürseniz zaten anlarsınız ne demek istediğimi. Ağzınızdan çıkan tek şey satmasaydi. Çocukmusunuz arkadaş, yok Abdullah abi cikarmasaymis yok itopya satmasaymis yazık.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Yıllardır 2. İş olarak alsat yaparım, son birkaç aydır linç girişimlerini anlamak için çaba sarf ediyorum ama anlayamıyorum. Araç, bilgisayar ve bileşenleri hatta borsada da al sat yapıyorum. Biri bana borsada fırsatçılık yapıyorsun dese ne derim bilmiyorum 😁
Fırsat işin krdşm erkenden alıp artınca bozduruyosun gidip inşaatta kum taşıyıp para kaanmazsan fırsatcidimdir (!)

Rakipsiz sistem insanlar alsın diye çıkmıyor adam bunu gençler, durumu olmayanlar, yazılımcilar, üniversiteye hazırlananlar ve INSANLAR OYUN OYNASIN diye çıkartıyor biraz düşünürseniz zaten anlarsınız ne demek istediğimi. Ağzınızdan çıkan tek şey satmasaydi. Çocukmusunuz arkadaş, yok Abdullah abi cikarmasaymis yok itopya satmasaymis yazık.
Sen nie aglion şimdi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Her sistem cikinca konular hep ayni oluyor

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Ayetullah Taylan

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Max alamayınca Max de ağla zirla hep böyle olun bende alamadım ama zirlamiyoeum benden hızlısı varmış almış nasip o kdr da erkenden bekledim hani napim şimdi oturup forumda al satcilar diye aglimmi

WhoCares

80+ Gold
bıkmadınız abi ya şu adamlara laf söylemekten alır satar uçak yapar atar sizi ilgilendirmez. madem bu kadar çok dokunuyor sana zincir marketlerde markalarda satılan ürünlerde al satcımı olmuş oluyor ? :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,926
Üyeler
161,524
Son üye
Beytwo
Top Bottom