Neler Yeni

DA-V6 2.El Satıcıların Fırsatçılığı

HeiseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Hasan
yahu güzel kardeşim bu sistemler herkese açık olarak paylaşılıyor ne anlatıyorsun sen madem sadece gençler alacak oyun oynanacak vs. o zaman ona göre bir düzenleme getirilsin adamlar herkese açık olarak paylaşıyor sistemleri herkes yararlanabilsin diye. bu sistem kullanacak adamın da işine yarayacak al sat yapanların da işine yarayacak burada sadece belli bir kesime hitap edilmiyor herkese hitap ediliyor.
Rakipsiz sistem insanlar alsın diye çıkmıyor adam bunu gençler, durumu olmayanlar, yazılımcilar, üniversiteye hazırlananlar ve INSANLAR OYUN OYNASIN diye çıkartıyor biraz düşünürseniz zaten anlarsınız ne demek istediğimi. Ağzınızdan çıkan tek şey satmasaydi. Çocukmusunuz arkadaş, yok Abdullah abi cikarmasaymis yok itopya satmasaymis yazık.

Rakipsiz sistem insanlar alsın diye çıkmıyor adam bunu gençler, durumu olmayanlar, yazılımcilar, üniversiteye hazırlananlar ve INSANLAR OYUN OYNASIN diye çıkartıyor biraz düşünürseniz zaten anlarsınız ne demek istediğimi. Ağzınızdan çıkan tek şey satmasaydi. Çocukmusunuz arkadaş, yok Abdullah abi cikarmasaymis yok itopya satmasaymis yazık.
Anlamadığınız şey şu bu ürün sadece onlar alsın diye çıkmıyor anlamamaya da devam ediyorsunuz.

Ticaret bu alamadınız diye bu kadar da ağlamanın lüzmu yok her fırsat sistemi sonrası aynı terane.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yahu güzel kardeşim bu sistemler herkese açık olarak paylaşılıyor ne anlatıyorsun sen madem sadece gençler alacak oyun oynanacak vs. o zaman ona göre bir düzenleme getirilsin adamlar herkese açık olarak paylaşıyor sistemleri herkes yararlanabilsin diye. bu sistem kullanacak adamın da işine yarayacak al sat yapanların da işine yarayacak burada sadece belli bir kesime hitap edilmiyor herkese hitap ediliyor.
Anlayamazlar bu ssitemler sadece gençler oyun oynasın diye yapılıyor sadece onlar alabilir!

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Kemal Güven
valla ben 3 aydır kasa arıyordum geçen gün pc hocasının kasayı 3 saat sonunda alabildim. fakat d.a farkını koyup daha iyisini yaptı. bunu da satın aldım. bunu kullanıp pc hocasından aldığım ürünü satmayı planlıyorum. şimdi ben onu satıyorum diye sen bana da sövmezsin heralde.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Ayetullah Taylan
Max alamayınca Max de ağla zirla hep böyle olun bende alamadım ama zirlamiyoeum benden hızlısı varmış almış nasip o kdr da erkenden bekledim hani napim şimdi oturup forumda al satcilar diye aglimmi
Arkadaşım iyimisin bilmiyorum ama ben alamadım diye ağlamıyorum geçen forumda arkadaş can dostuna aldığını içi sevinçten havalara uçuyordu birlikte oyun oynayıp keyifli vakit geçirecekleri için ki abdullah abinin de istediği bu kim bilir adam o parayı nasıl topladı neyse bunada ağlama falan dersin max. Paragöz, neymiş? Ticaret...Aynen kardeşim

valla ben 3 aydır kasa arıyordum geçen gün pc hocasının kasayı 3 saat sonunda alabildim. fakat d.a farkını koyup daha iyisini yaptı. bunu da satın aldım. bunu kullanıp pc hocasından aldığım ürünü satmayı planlıyorum. şimdi ben onu satıyorum diye sen bana da sövmezsin heralde.
Aynı şeymi zeki kardeşim

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Fırsat işin krdşm erkenden alıp artınca bozduruyosun gidip inşaatta kum taşıyıp para kaanmazsan fırsatcidimdir (!)

Sen nie aglion şimdi
Asıl işim inşaat sektörü diyebilirim. Kum değil ama alçı taşıdığım oluyor.
Kimse alalen sövemez kardeşim. Cesaret ve parası varsa ayrı.

Arkadaşım iyimisin bilmiyorum ama ben alamadım diye ağlamıyorum geçen forumda arkadaş can dostuna aldığını içi sevinçten havalara uçuyordu birlikte oyun oynayıp keyifli vakit geçirecekleri için ki abdullah abinin de istediği bu kim bilir adam o parayı nasıl topladı neyse bunada ağlama falan dersin max. Paragöz neymiş ticaret aynen kardeşim
ya sen etik olarak dogru olmadığını anlatmaya çalışıyosun da herifler zaten al satçı oldukları için ne dersen de ağlama falan yazıcaklar benim de sisteme ihtiyacım yok ama anlayabiliyorum demek istediğini

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Kemal Güven
Arkadaşım iyimisin bilmiyorum ama ben alamadım diye ağlamıyorum geçen forumda arkadaş can dostuna aldığını içi sevinçten havalara uçuyordu birlikte oyun oynayıp keyifli vakit geçirecekleri için ki abdullah abinin de istediği bu kim bilir adam o parayı nasıl topladı neyse bunada ağlama falan dersin max. Paragöz neymiş ticaret aynen kardeşim

Aynı şeymi zeki kardeşim
koyduğun ilanların içinde benim hikayem yazmıyor heralde. belki adam memur maaşı yetmiyor bunları alıp satarak ek gelir yapıyor kendine. kimsenin hikayesini bilmeden yargılamayınız. bende isterim sadece ihtiyacı olanlar alsın ama serbest piyasa

HeiseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Hasan
usta sen şunu bir anla önce birileri bir şey istiyor diye o şey öyle gerçekleşecek diye bir kaide yok sen her istediğini oturduğun yerden gerçekleştirebiliyor musun
gerçekleştiremiyorsun o yüzden gerçekleştirmek için çabalayacaksın hızlı olacaksın :)

Aynı şeymi zeki kardeşim

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Çifcioğlu
O zaman çıkarmasın hocam. Dünyanın kuralı bu, herkes para kazanmaya çalışıyor evine ekmek götürmeye çalışıyor. Haram yok sorun yok, kimsenin malını hakkını çalmıyor. Parasıyla satın alıyor.
hocam insanlar zar zor kazandığı parayla uygun fiyatlı sistem yakalamaya çalışıyor yapmayın ya

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Bizim insanımız ne kadar değişik ya. Kendisi uygun bir eşya alamayınca alanlara sayıp sövmesi. Hızlı olan kazanır hiçbir yarışçı "ay x kişinin arabası daha yavaş birinci o olsun" demez. Zaten öyle bir zorunluluğu da yok. Yani kısacası başaramayınca başarılı olanlara çamur atmayın.

Lkky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
bartu kaan uysal
Bu sistemler markaların reklamı ve sitelerine trafik kazandırılmaları için çıkarılıyor, satıcılar kimsenin genç olmasını, ihtiyacı olmasını, durumunun olmamasını önemsemiyor, belkide şu an pazarlama dünyasının en nokta atışı reklam yöntemlerinden birini izliyorlar. Binlerce ürünü almak isteyen insana nokta atışı bir şekilde reklamlarını yapıyorlar hemde o reklam sistemlerinden dahi para kazanarak. Sizi önemseseler 8-9k bandında satabildikleri sistemleri normal zamanlarda 15bin liraya satmazlar.

Devletin yurtdışından ürün getirmeyi vergiler ve çeşitli gümrük oyunlarıyla engelleyip, insanları piyasadaki üç beş mağazanın insafına bırakması sonucu bu sıkıntıları yaşıyorsunuz ancak geniş pencereden bakıp düşünemediğiniz için basit bir şekilde nefret kusuyorsunuz. En fazla 10 ihtiyaç sahibi kişi almıştır yazıyorsunda malum sitelere bu sistemlerden toplamda 20 tane ya düşer ya düşmez. Demek ki 480 ihtiyaç sahibi alabilmiş. Bu işten en az parayı al satçılar kazanıyor, bu firmalar normal zamanda 15 bine satıyor bu sistemi fırsatçı olmuyor ülkenin en büyük bilgisayar perakendecisi(isim vermiyorum herkes biliyor) sırf teknolojiden anlamıyor diye 20-25 bin liraya millete 1660 superli sistem çakıyor fırsatçı olmuyor, devlet boyu kadar vergi alıyor fırsatçı olmuyor, düz vatandaş 1000 lira kazanınca fırsatçı, karaborsacı. Bence biraz dünyanın işleyişini anlamaya çalışın.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Ahmet Hakan
Anlamadığınız şey şu bu ürün sadece onlar alsın diye çıkmıyor anlamamaya da devam ediyorsunuz.

Ticaret bu alamadınız diye bu kadar da ağlamanın lüzmu yok her fırsat sistemi sonrası aynı terane.

Anlayamazlar bu ssitemler sadece gençler oyun oynasın diye yapılıyor sadece onlar alabilir!
Kardeşim parası olan bir adama satın alma kotası koymadığın sürece istediği kadar alabilir. Şahsen benim param var ve aldım mesela. Ancak şuan 6000 TL civarı da borcum var. Evet ben bu sistemi kendim de kullanabilirim. Ama borcum varken kullanmam mantıklı mı? Satıp borcumdan kurtulmak istiyorum. Parasını verip almışım. Bunda etik olmayan ne var?

Zechion

80+ Silver
Beklemişler ve alıp satışa koymuşlar buna kimse bir şey diyemez. Bazıları fiyatlarını hala çok yüksek tutmamış gibi gözüküyor. Ben ekran kartının kendisinin 8.000-12.000 arasında olmasından dolayı en az 15.000 gibi bir fiyata koyarlar diye düşünmüştüm.

Sanane diyenler biliyormu bilmiyorum ama Abdullah abi bunu millet alıp 2 3k fazlaya satsın diye o kadar uğraştıp rakipsiz sistem çıkarmıyor haberiniz olsun
Bunu kimsenin umursadığını düşünmüyorum. Burada asıl önemli olan fikir İtopya'nın fikri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,995
Üyeler
161,535
Son üye
keremddjkdkd
Top Bottom