Neler Yeni

DA-V6 2.El Satıcıların Fırsatçılığı

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bugün mağazada duydum 9 ay önce hazır sistem alıp, hala gidip ürünü mağazadan teslim almayan var.
Parayı beraber mi kazandınız da insanların nasıl harcayacağına karışıyorsunuz?
İster alır tutar, ister alır satar, ister alır kullanır. Aldığı malın üzerinde nasıl tasarruf edeceğini size mi soracak?
Siz bu konuda hangi hakla söz söyleyebiliyorsunuz? Size bu yetkiyi kim veriyor?
Aldıktan sonra oyun oynamak zorunda mı? Biraz kendinize gelin.
İsterse gider son çıkan sistemi film izlemek için alır.
Sizde gidin bir youtube kanalı açın sadece ihtiyacı olanlara sistem hazırlayın.
Sizde gidin bir mağaza açın sadece ihtiyacı olanlara sistem satın.
Hatta 5 yıl boyunca satmayacağına dair noter onaylı belge de isteyin tam olsun.
Youtube kanalına karışırsınız, satan mağazaya karışırsınız, nasıl satacağına karışırsınız, alana karışırsınız, satana karışırsınız.
İnsanlar parasını riske atıp, ürüne para bağlıyor. Parasını çalıştırıp, parayla para kazanıyor.
Ben al satçı değilim. Olana da karışmam. Malının ortağı mısınız? Sizde karışmayın.
Siz karışınca ne değişecek, "aa forumda tepki gördüm artık tövbe ediyorum" mu diyecek? :ROFLMAO:

Son düzenleme:

Mert.k

80+ Bronze
bunu sorgulamanız ve boyle konu açılması boş az once ihtiyacım vardı 1 tane kendıme 2 tanede al sat ıcın 68 tl ye kulaklık aldım adam bana gelmıs gorgusuz dıyor 68 e aldım 100 150 ye ılana atıcam zaten tabı oda gelırse yani sizene ben al satımı yapıyorum bakıyorum keyfıme şuna gelirsek adam 18 yazmıs 15 yazmış ondan da sızene zaten satılmaz zaten 500 tl için kımse zahmete gırıpte o sıstemı almaz alan ustune 1500 2k koyacak kı kaar etmıs sayılsın adam zaten parça parça satsa daha uçuk fiyat çıkacak boş yapmanın gram anlamı yok hızl ıolsaydınız siz alsaydınız boş tantana yapmayın bırakın şu saçma konuları açmayı

naRos26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Oğuzhan Güzey
valla ben 3 aydır kasa arıyordum geçen gün pc hocasının kasayı 3 saat sonunda alabildim. fakat d.a farkını koyup daha iyisini yaptı. bunu da satın aldım. bunu kullanıp pc hocasından aldığım ürünü satmayı planlıyorum. şimdi ben onu satıyorum diye sen bana da sövmezsin heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak burda +1 var ama hangisini satacağıma karar veremedim bu da gelsin öyle karar verecem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki herkes sallamış al-satçı diye. Ben de ilk kez al sat yapacam. Nedenini anlatayım. 8 yıldır özel bir şirkette çalışıyorum. Yüksek lisans dahil 20 yıl okul okudum. Çalıştığım yerde de müdürüm. Ama lise mezunu bir arkadaşım ( yanlış anlaşılmasın küçümsemiyorum) bekçi oldu benden çok kazanıyor. Bir hobim var oyun oynamak. Birikmişim vardı biraz. Başka bir sistemi aldım. Monitör fiyatlarına hiç bakmamıştım. Baktım elle tutulır bir monitör 3500 den başlıyor. Monitör için bütçem maksimum 2000 tlydi. Sistemi görünce borç aldım. Ve bu sistemi aldım. Şimdi satıp borcumu ödeyip, kalanını da kendi parama ekleyip düzgün bir monitör alacağım. Siz söyleyin gerçekten çok mu hainlik yaptık. İlk 15 dk 26 bin kişi tıklamış linke. Bunu almak bana nasip olduysa benim suçum ne. Hepimiz aynı linke tıkladık. Ben tıkladım diye başkasına engel olmadım ki?

Son düzenleme:

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Ben dün ve ondan önceki günlerde Donanım Arşivinin ekran kartı konusunda fake vereceğini, itopya mağazalarda satışı olacağını tahmin ediyordum. Forumda bir kaç yere yazmışımdır. Hatta dün öğlen 2 de mağazaya gidip bekleme niyetim vardı. Ama sonrasında acil işim çıktı gidemedim. İşimi bitirdiğimde saat 18:00 küsürdü. Mağazaya gittiğimde 50 kişiden fazla sıra vardı.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
mert kurtulus
Boş yorumlar al sat fırsatçılık değil ticarettir. 300 stok var 300 al sat yapan almıyorlar. 20 30 anca

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,226
İsim
Diyarhan
10500 yazanlar pazarlık payı bırakmış. 10k dan üstünü vermeyin.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
"Sistemi alamayıp, forumda ağlarken millete fırsatçı diyen küçük yaşlı çocukların açtığı konular" konusu var mı ?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Adamla beraberdik satın almış sistemi sonra kurulum için tarih vermişler 3-5 gün sonrasına adam almaya gelmemiş 9 aydır hala bekliyor
O kadar zaman urun bekletiliyormuymus

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,757
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom