Federal06
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Bugün mağazada duydum 9 ay önce hazır sistem alıp, hala gidip ürünü mağazadan teslim almayan var.
Parayı beraber mi kazandınız da insanların nasıl harcayacağına karışıyorsunuz?
İster alır tutar, ister alır satar, ister alır kullanır. Aldığı malın üzerinde nasıl tasarruf edeceğini size mi soracak?
Siz bu konuda hangi hakla söz söyleyebiliyorsunuz? Size bu yetkiyi kim veriyor?
Aldıktan sonra oyun oynamak zorunda mı? Biraz kendinize gelin.
İsterse gider son çıkan sistemi film izlemek için alır.
Sizde gidin bir youtube kanalı açın sadece ihtiyacı olanlara sistem hazırlayın.
Sizde gidin bir mağaza açın sadece ihtiyacı olanlara sistem satın.
Hatta 5 yıl boyunca satmayacağına dair noter onaylı belge de isteyin tam olsun.
Youtube kanalına karışırsınız, satan mağazaya karışırsınız, nasıl satacağına karışırsınız, alana karışırsınız, satana karışırsınız.
İnsanlar parasını riske atıp, ürüne para bağlıyor. Parasını çalıştırıp, parayla para kazanıyor.
Ben al satçı değilim. Olana da karışmam. Malının ortağı mısınız? Sizde karışmayın.
Siz karışınca ne değişecek, "aa forumda tepki gördüm artık tövbe ediyorum" mu diyecek?
Parayı beraber mi kazandınız da insanların nasıl harcayacağına karışıyorsunuz?
İster alır tutar, ister alır satar, ister alır kullanır. Aldığı malın üzerinde nasıl tasarruf edeceğini size mi soracak?
Siz bu konuda hangi hakla söz söyleyebiliyorsunuz? Size bu yetkiyi kim veriyor?
Aldıktan sonra oyun oynamak zorunda mı? Biraz kendinize gelin.
İsterse gider son çıkan sistemi film izlemek için alır.
Sizde gidin bir youtube kanalı açın sadece ihtiyacı olanlara sistem hazırlayın.
Sizde gidin bir mağaza açın sadece ihtiyacı olanlara sistem satın.
Hatta 5 yıl boyunca satmayacağına dair noter onaylı belge de isteyin tam olsun.
Youtube kanalına karışırsınız, satan mağazaya karışırsınız, nasıl satacağına karışırsınız, alana karışırsınız, satana karışırsınız.
İnsanlar parasını riske atıp, ürüne para bağlıyor. Parasını çalıştırıp, parayla para kazanıyor.
Ben al satçı değilim. Olana da karışmam. Malının ortağı mısınız? Sizde karışmayın.
Siz karışınca ne değişecek, "aa forumda tepki gördüm artık tövbe ediyorum" mu diyecek?
Son düzenleme: