Neler Yeni

DA-V6 2.El Satıcıların Fırsatçılığı

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Sanane diyenler biliyormu bilmiyorum ama Abdullah abi bunu millet alıp 2 3k fazlaya satsın diye o kadar uğraştıp rakipsiz sistem çıkarmıyor haberiniz olsun
ne alaka onu anlamadım?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Geleneksel 564874352165416359. indirimli sistemi alamayıp alıp-satanlara sallama/giydirme postu. Aslında alamayıpda buraya böyle çocukça konu açma postu desem daha doğru olur.
Arkama yaslandım izliyorum, arada gülücük felan atıyorum.

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar
Geleneksel 564874352165416359. indirimli sistemi alamayıp alıp-satanlara sallama/giydirme postu. Aslında alamayıpda buraya böyle çocukça konu açma postu desem daha doğru olur.
Arkama yaslandım izliyorum, arada gülücük felan atıyorum.
SENDE ALSATCISIN BÜYÜK İHTİMAL

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
SENDE ALSATCISIN BÜYÜK İHTİMAL
Ben al-satçı değilim, bu kadar küçük paralar için kendimi yormam ama ekmeğinde olana da senin gibi laf yapmam, saygım var. Adamlar on numara, her açıdan tertemiz ticaret yapıyorlar. Kimsenin hakkını yemeden. Sen ve senin gibi burada ağlayanlar Ticaretten anlamayan, alakanız olmayan aslında bir grup çocuksunuz, az büyüdüğünüzde gelin. Bir de her gördüğün yorumun altına 'SEN DE AL-SATÇISIN' diyerek, yaftalama, laf atma klasik/tipik akp zihniyeti. Ne diyim agresif biri olmamaya çalışan biriyim agresif olsam sana sanırım KUDUR derdim.

Darkdawn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serdar
Ben al-satçı değilim, bu kadar küçük paralar için kendimi yormam ama ekmeğinde olana da senin gibi laf yapmam, saygım var. Adamlar on numara, her açıdan tertemiz ticaret yapıyorlar. Kimsenin hakkını yemeden. Sen ve senin gibi burada ağlayanlar Ticaretten anlamayan, alakanız olmayan aslında bir grup çocuksunuz, az büyüdüğünüzde gelin. Bir de her gördüğün yorumun altına 'SEN DE AL-SATÇISIN' diyerek, yaftalama, laf atma klasik/tipik akp zihniyeti. Ne diyim agresif biri olmamaya çalışan biriyim agresif olsam sana sanırım KUDUR derdim.
durumu olmayan insanlar var benim imzamdaki sistem bana yetiyor. abdullah hoca bile kızıyor bu al satcılara hadi onada yaz böyle cvp göreyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

adam al satcıların önüne geçmek için elinden geleni yapıyor. keyfin yerinde her halde millet 2 kuruş bir araya getirip bilgisayar almaya çalışıyor. parası olanda fırsatcılık yapıyor.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
ben aldım. alamayan olduysa fırsatçıyımdır. adresi biliyorsunuz. saygılar

Az biraz sakin

80+ Bronze
durumu olmayan insanlar var benim imzamdaki sistem bana yetiyor. abdullah hoca bile kızıyor bu al satcılara hadi onada yaz böyle cvp göreyim.

adam al satcıların önüne geçmek için elinden geleni yapıyor. keyfin yerinde her halde millet 2 kuruş bir araya getirip bilgisayar almaya çalışıyor. parası olanda fırsatcılık yapıyor.
Bro herkes istediği şeyi yapabilir birine zarar vermeyip onun hakkını gasp etmediği sürece bir çok arkadaşın da dediği gibi serbest piyasa karışamaz kimse

BALLarDOES

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ali bey
Ortalik sistemm kayniyo ne firsatciligi,,,

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Tek kelimeyle sanane

Sanane diyenler biliyormu bilmiyorum ama Abdullah abi bunu millet alıp 2 3k fazlaya satsın diye o kadar uğraştıp rakipsiz sistem çıkarmıyor haberiniz olsun
Aynen devam....

ben aldım. alamayan olduysa fırsatçıyımdır. adresi biliyorsunuz. saygılar
Haqqus un sistemi alamadım demi dayı

Top Bottom