Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

RTX 3060 14.999 TL SİSTEM

işlemci 5600x olsa tadından yenmezmiş
  2. Ragnar Adamdır

PC Hocası Sistem Geldi

iyi kart 1665348899 Muğlada olduğum için alamadım şu sistemlerden yazık oldu bu fiyatlar ne zaman gelicek daha allah bilir
  3. Ragnar Adamdır

🔥 Donanım Arşivi Yeni PC 🔥 RTX 3060 incelemesi

https://www.itopya.com/tuco-airintel-core-i5-12400fasus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb16gb-ddr4500gb-m2-ssdgaming-bilgis_h20377 bu nasıl
  4. Ragnar Adamdır

🔥 Donanım Arşivi Yeni PC 🔥 RTX 3060 incelemesi

işlemciyi i512400 kasayıda thermal 650w yapıp 16.5k ya alıyorum şuan sanırım
  5. Ragnar Adamdır

Abdullah Abi’den Önemli Duyuru!

alıp satanlara yorum yapmak yanlış bence o zaman ebay dan bir şey alıp amazonda daha pahalıya satmakta yanlış ben bu işi yapanlara saygı duyuyorum adamlar sermayesiyle o parçayı alıp daha pahalı satabileceği bi ortamda satıp kar yapıyorlar normal bence imkanım olsa bende yapardım abdullah abiye...
  6. Ragnar Adamdır

Çözüldü✓ (aldım)İtopya 3060ti hazır sistem 17bin

10 numara sistem hayırlı olsun inşallah o sisteme bide sıvı soğutma çokta gereklimi bilmiyorum ama cillop gibi olur kazasız belasız inşallah
  7. Ragnar Adamdır

Kısa zamanda hangi YouTube sistem çıkaracak

pc hocasının sistemlerini beğeniyorum ben bi takip edin
  8. Ragnar Adamdır

Donanim Arsivi V5 satış ilanları sitelerde

Kardeşim dolandırıcılık kelimesinin anlamına göre düşüneceksek eğer eksik parça veya söz verdiği parçayı göndermemek falan olursa evet dolandırmıştır ama bu serbest piyasa kardeşim adam bi yerden mal aldı kafasına göre bir kar koydu ve ilana yapıştırdı ha biri alırmı bilemem ama alırsa iş...
  9. Ragnar Adamdır

Donanım arşivi v5 stok gelirmi

Aynı fiyata gelmez diye biliyorum ama belli olmaz bi sürpriz daha çıkarmı
  10. Ragnar Adamdır

Donanim Arsivi V5 satış ilanları sitelerde

Hocam adam belki burdan ekmeğini kazanıyor bilemeyiz ama al sat yapıyor yorum yapmak düşmez Abdullah abiyi takip etmeyip ondan alanlara sormak lazım
  11. Ragnar Adamdır

Donanım Arşivi V5 Monitör Tavsiyesi

Yoo ama bu tarzda parçaların olduğu kasaların yanına genel olarak alınıyor ve ben şikayeti olan birine rastlamıyorum çoğunlukla
  12. Ragnar Adamdır

Donanım Arşivi V5 Monitör Tavsiyesi

Hayırlı olsun hoca arkadaşın attığını atacaktım ama atmış güzel gider
  13. Ragnar Adamdır

DA v5 Sistem Hakkında Yorumlarınız?

Hocam ne 2k sı 1080p ye Abdullah abi videoda cevap vermiş gayet iyi her oyun için demiyorum tabi ama Abdullah abide baba oyunları denemiş ama 2k falan bu sistemle olmaz
  14. Ragnar Adamdır

DA v5 Sistem Hakkında Yorumlarınız?

Hocam ne anlatıyorsunuz siz
  15. Ragnar Adamdır

Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistemi V5 Çıktı!

Delta yapın kasayı vurun geçin bence
  16. Ragnar Adamdır

Donanım Arşivi Yeni Sistem!

Kasayı delta yapıp vurup geçerdim herhalde kral sistem olmuş yine
  17. Ragnar Adamdır

DA Yeni sistem hakkında

Yani şimdide konuşmak ne kadar mantıklı bilmiyorum ama 8gb ise 16 ssd 500 den az ise ssd yükseltimi yapıp alabilirsiniz bide o sisteme özel yan parçalarda indirim olabilir onlara da bakmayı unutmayın hayırlı olsun alacak iseniz
  18. Ragnar Adamdır

PC ÜSTADI sistem önerisi 4750 tl

Yani fiyat olarak uygunmu kötümü bilmiyorum ama psu sırıtıyor gibi
  19. Ragnar Adamdır

Unlost Ecov2. sistem alınır mı?? darboğaz vs. yaşarmıyım?

Reis 3600 rahatlıkla Rtx 2060 ı besler bütçen varsa yükselt zaten ilerde de eğer çok oyunla oyun oynayacaksan ssd yükseltmesi şart olabilir 250gb yetmez bence psu ne kadar kaliteli pek fikrim yok.
Top Bottom