Arama sonuçları: *

1. Reload

Şu sisteme bi bakın 23.000₺

7500F var nasıl işlemci kötü
  2. Reload

🔥 PC HOCASI! 24.999 ₺ YENİ SİSTEM! 🟢

Ya neden şu işlemci seçimlerinde bize bırakmıyorlar mesela ben aynı sistemin amd versiyonunu istiyorum anakart ve işlemciyi değiştirip aynı sistemi alabilmem gerek yani fiyat farkı yine olacak tabi ama yine de seçebilmem gerek bence
  3. Reload

PC HOCASI 30K SİSTEM İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Yani evet de neyse siz bilirsiniz ben brkler daha iyi bi sistem çıkarsa onu alırdım
  4. Reload

PC HOCASI 30K SİSTEM İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Yanlış anlamazsan o kadar değişiklik yaparsan fiyat çok pahalıya gelmez mi o fiyatlara 4070 süper sistem çıkabilir yanlış tahmin etmiyorsam 40k kadar tutacak dediğin değişiklikler
  5. Reload

Mert bayantemurun rx7700xt sistemi mi vatandaki 26k sistem mi

Bunu öğrendiğim iyi oldu çünkü kesinlikle çift slot olsun diyorlardı demektir ddr4 içinmiş teşekkürler bilgilendirme için
  6. Reload

Yardımlarınız için teşekkür ederim kısa bir süre de olsa 500 gb kullanacağım borç ile alacağım pcyi daha sonra soğutucu ve m2 ssd alırım muhtemelen rami de çift slot yapacağım veya alırken çift olarak da sipariş verebilirim ek bir şey takmaya vs gerek yok değil mi tak çalıştır
  7. Reload

Tamam rx7700xt ddr5 alacağım stok bitmezse teşekkürler 1725008564 Tamamdır o sistemi alacağım daha mantıklı
  8. Reload

Mert bayantemurun son çıkardığı ddr5 sistem alınır mı?

Ben mi bi yanlış bir şey dedim eğer bir yanlışım olduysa kusura bakmayın
  9. Reload

Aslında amd işlemci seven birisiyim ama rtx teknoloji çok daha iyi vs diyorlardı sanırım bana çok görüntü kalitesi falan lazım değil zaten o özellikleri bilebilir miyim bilmiyorum mert bayantemurun kafama yatıyor ama vatandaki de ucuz biraz daha 1725008465 Ya şimdi mert bayantemurun ddr5 sistem...
  10. Reload

O da alınmaz yani 1725008133 İdare etmez mi sonra sıvı soğutucu taksam
  11. Reload

https://tem.ag/3yZ1wNq Mert bayantemurun sistemi bu https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx-4060-ti-h610m-h-v2-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html Vatandaki 4070ti sistem 1725008297 Bu ikisi arasında kaldım baya
  12. Reload

Bunu bütçe olsa da alma mı diyonuz youtube üzerinden baktım 4 bin TL değecek bi fark yok iki ekran kartı arasında mert bayantemurun sistem daha mantıklı gibi
  13. Reload

Tamamdır bu hafta da diğer hafta da bunu bekliyim güzel sistem çıkarırsa ordan alırım
  14. Reload

Zaten en erken ayın 5inde alabilirim maaş o zaman yatacak 1724996196 Ne zaman o bu arada
  15. Reload

Az önce izlerken gördüm sistem gayet uyumlu ve ddr5 sistem 30 bin TL ye veriliyor sizce mantıklı mı yoksa daha mantıklı ddr5 sistem mi beklemeliyim
Top Bottom