Arama sonuçları: *

1. S

Sistemim ne kadar eder ?

Pek sanmam hocam yüksek sistemlere bütçesi yetmeyenler alıyor hep rx580 ler flan bile hala 3k dan gidiyor
  2. S

Sistemim ne kadar eder ?

Arkadaşlar benim sistem ne kadar eder bioda yazıyor zaten extra kasa mid tower poweboost psu da powerbosst 650watt +80
  3. S

Bu bilgisayarı aldım kazıklandımı?

Kazık değil hocam ama 4060 larda vatanda ayda bir sistem geliyor gecen aymi ne vardı 4060 li yine 16.500 ama od sadece vatana geçerli şans işi normal fiyat bu
  4. S

650watt kaliteli Ups önerisi

Hocam powerboost var bende bende ses geliyor ama böyle birazdan bozulacakmis gibi cızırtılar flan yok rdr2 flanda oynuyorum bi sıkıntı yok ama girip bi önceki konuma bakarmisin
  5. S

Ayni C4 ü kullanıyorum suan hocam sjsksk yazın değiştircem ama işte
  6. S

Arkadaşlar amacım sistemi güvenli bir şekilde kapatmak ama bu ups lerin ömrü kısaysa almak istemiyorum tam olarak ömrü nedir bende suan c4 psu var oyuzden almak istiyorum max2k bütçem var psu mu alsam UPS mi
  7. S

Gaming masa önerisi 1200

Arkadaşlar masaya ihtiyacım var https://www.trendyol.com/jasper/milenyum-oyuncu-ve-calisma-masasi-p-387251883?boutiqueId=61&merchantId=108980&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.27.3 şu...
  8. S

16 17 k arasi oyun laptop önerisi?

1664746771 Hayır ama oyun icin alicam
  9. S

16 17 k arasi oyun laptop önerisi?

Arkadaşlar ben oyun için Laptop alamayı düşünüyorum Max bütçem 17 k önerilerinizi alabilirmiyim
Top Bottom