Neler Yeni

650watt kaliteli Ups önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar amacım sistemi güvenli bir şekilde kapatmak ama bu ups lerin ömrü kısaysa almak istemiyorum tam olarak ömrü nedir bende suan c4 psu var oyuzden almak istiyorum max2k bütçem var psu mu alsam UPS mi

thestorm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
Bende bu vardı ses filan yapıyordu pc kapanıyordu filan.Bu ürüne bakıyordum.Bu ürün de güzel ama fiyatı yüksek gelmişti biraz daha koyup moduler ve 750w psu aldım mis gibi sesi filan hiç çıkmıyor hatta sessiz mod filan var ısınmadan fanlar çalışmıyor bile al bunu geç bence.Kablolar hafif ısınıyor ama sıkıntı olmadı bu zamana kadar.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bu vardı ses filan yapıyordu pc kapanıyordu filan.Bu ürüne bakıyordum.Bu ürün de güzel ama fiyatı yüksek gelmişti biraz daha koyup moduler ve 750w psu aldım mis gibi sesi filan hiç çıkmıyor hatta sessiz mod filan var ısınmadan fanlar çalışmıyor bile al bunu geç bence.Kablolar hafif ısınıyor ama sıkıntı olmadı bu zamana kadar.
Ayni C4 ü kullanıyorum suan hocam sjsksk yazın değiştircem ama işte

thestorm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
Hocam ses var mı sizde bende cızırtı yapıyordu hep İçini filan açıp temizledik filan ses gitti anlayamadım.
Pc yi zorlamazssan bir şey olmaz valo gir bir şey olmaz mesela

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ses var mı sizde bende cızırtı yapıyordu hep İçini filan açıp temizledik filan ses gitti anlayamadım.
Bütce ne kadar
Pc yi zorlamazssan bir şey olmaz valo gir bir şey olmaz mesela
Hocam powerboost var bende bende ses geliyor ama böyle birazdan bozulacakmis gibi cızırtılar flan yok rdr2 flanda oynuyorum bi sıkıntı yok ama girip bi önceki konuma bakarmisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,777
Üyeler
161,135
Son üye
lukadras
Top Bottom