Arama sonuçları: *

1. T

Donanım Arşivi Sistem2- SSD sorunu-Açıklama

cevap vermeyeyim dedim ama yaptığın yorumu görünce dayanmak ne mümkün! toshiba ocz 500Gb. Dostum olayın D.A ile ne alakası var adam SSD değiştirme seçeneği sunuyor ben sorunlu olduğunu okuyup bilip görüp aldım. Bütçem ona elveriyordu. @Abdullah Hacıgül kendisi mi üretiyor SSD'yi. Kendisinin...
  2. T

Donanım Arşivi Sistem2- SSD sorunu-Açıklama

Merhaba arkadaşlar. D2 sahibi olan hemen hemen herkesin yaşadığı bir sorun olduğu için sizi bu konuda bilgilendirmek istedim. Geçtiğimiz ay SSD kullanım sürem 20 gün olmasına rağmen okuma ve yazma hızlarında vaadedilenin çok altında değerler aldığımı buradan sizlere yazmış ve fikirlerinizi...
  3. T

DA Sistem Valorant Fps Değerleri Normal Mi?

Benimkiler bu şekilde istersen açtığım konularda bir gezin YouTube HD diye bir konu olacak ya da obs ile ilgili Erkan resmi vardı onlardan birinde
  4. T

DA Sistem Valorant Fps Değerleri Normal Mi?

FPS sınırlamasını felan kapat onları kontrol et bende FPS 300-450 arası değişiyor bazen 500 eçıkıp düşüyor. Ama en aşağısı 250 civarı haritalara göre 1594721945 Yokmuş yokmuş herkes memnun 😅
  5. T

Sadece Da sistem 2 Alanlar cevaplasın !

Hahaha aynen benim 😃👍 1594707951 Bu arada sistemi ben ilk çıktığı hali ile aldım şu an değişiklik var mı bilmiyorum onu da belirteyim. Yine DC kullanıyorsan oradan sorabilirsin
  6. T

Sen de haklısın seve seve cevaplarım sorularını. Ancak hafta içi pek müsait olamıyorum. DC kullanıyorsan gelebilirsin hafta sonu müsait olur cevaplarım sorularını. https://discord.gg/WFgjk4W
  7. T

Hahhaa çok sordun beeeaaa 😅😅😅 bugün pek müsait değilim hafta sonu sorarsan detaylı bilgi veririm özet olarak soğutucudan memnunum RGB kontrolcüsü ile geliyor ve gayet de şık Monitörüm eski daha almadım Mouseun 40 liralık daha almadım Klavyem INCA onu tavsiye ederim. Marka model yazarım istersen
  8. T

Dediğim gibi oyun esnasında drop yaşamadım bugüne kadar sadece 3 defa drop girdi onda da kayıt programında 70bin bitrate vermiştim yani aşırı aşırı yüksek değer. Ben hayatımda ilk defa driver indirip kuran birisiyim hiçbir sorun yaşamadım 4. Driverler güncelken oyunlar HD ekranda film izliyor...
  9. T

kardeşim ben aynı zamanda video render için de kullanıyorum. ilk çıktığı hali ile almıştım tek özelleştirmem Colermaster ma410p hava soğutucu oldu. Soğutucuyu birkaç denemede, hatada takmama rağmen (şu an termal macun yenileme ihtiyacı var) oyunlarda ve renderde muhteşem performans alıyorum. en...
  10. T

Ben oldukça memnunum ara ara PC'ye bakıp Allah razı olsun, çok sağ ol be @Abdullah Hacıgül diyorum :LOL:
  11. T

Anakart Işıkları Sönmüyor?

Arkadan elektrik düğmesini kapat ben öyle yapıyorum
  12. T

İtopya Çağrı Merkezi

saat 09:05 te aradım yaklaşık 30 dk da sıra bana geldi. Sonra gerekli maruzatımı ilettim ve çözdüler. Nasıl iletişim kurduğunuz da önemli. Tabi gerçekten düşmüyor cevap vermiyorlarsa ona bir şey diyemem
  13. T

İtopya Çağrı Merkezi

gün içinde erken saatlerde cevap veriyorlar ve bengörüştüğümde oldukça ilgiliydiler.
  14. T

İtopya Çağrı Merkezi

arkadaşın dediğini yap. . . @Mehmet Kerem bir de üzülme sakinliğini korumaya çalış sorunun elbet çözülecek.
  15. T

İtopya Çağrı Merkezi

ben yanlış okumuşum sen beklemeyip pc mi kapadın?
  16. T

İtopya Çağrı Merkezi

dostum öncelikle sakin ol. anlıyorum şu an oldukça zor bir durum yaşıyorsun. İtopyaya ulaşabileceğin en kolay yol aradığın müş. hiz. bunun için gün içinde erken saatlerde ararsan kolaylıkla ulaşırsın. Bu da ancak pazartesi günü mümkün görünüyor çünkü hafta sonu çalışmıyorlar. Driver yüklerken...
  17. T

Da Sistem E Fatura Gönderilmedi

maile gelecektir gelmediyse iletişim kur müşteri hiz. ile
  18. T

donanım arşivi da 2

hava soğutucu ile kullanıyorum. Geçen kardeşim CS testi yaptı ve koşarak yanıma geldi abi ayarları düşüğe çekince 900 FPS aldım dedi. PC ilk çıktığı haliyle alıp sadece hava soğutucu ekledim. Sistem bu haliyle müthiş sorunlar mutlaka olacak 500 800 1000 ürün satılıyor mutlaka sorun yaşayan...
  19. T

D.A.2 Horizon Down Alan oldu mu?

Sabah saatlerinde ararsan ulaşırsın. Ancak gün içinde zor ulaşılıyor
  20. T

D.A.2 Horizon Down Alan oldu mu?

Hepimiz aynı durumdayız sanırım.
Top Bottom