Neler Yeni

Anakart Işıkları Sönmüyor?

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Arkadaşlar sistemim DA-2, anakart asus prime b450m-k pc yi kapatınca anakartın ışıkları sönmüyor. Kasa fanları sönüyor ama ethernet kablosu takılı usblerin ışıkları ve ekran kartının üstündeki ışık sönmüyor bunun için ne ayar yapmalıyım veya hangi ayar daha sağlıklıdır
Teşekkürler

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede aynı anakart var o ışık anakartın ramların durumunu gösteriyor
Kulaklığın ışığı yanıyor ethernet kablosunun yanıyor. Pc yi kapatınca hepsinin sönmesi için yapabileceğimiz bi ayar yok mu

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar sistemim DA-2, anakart asus prime b450m-k PC yi kapatınca anakartın ışıkları sönmüyor. Kasa fanları sönüyor ama ethernet kablosu takılı usblerin ışıkları ve ekran kartının üstündeki ışık sönmüyor bunun için ne ayar yapmalıyım veya hangi ayar daha sağlıklıdır
Teşekkürler
BIOS'dan ERP Ready ayarını kapalı ise açın açık ise kapatın.

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Kulaklığın ışığı yanıyor ethernet kablosunun yanıyor. PC yi kapatınca hepsinin sönmesi için yapabileceğimiz bi ayar yok mu
asus erp ayarı var biostan , ama daha sağlıklı bi kaynak bulamadım, bios ingilizce, erp on yaptım bu sefer çalışınca da ışıklar sönük kaldı bende güç kaynağındaki şalteri kapatarak sorunu çözdüm, her seferinde böyle yapıyorum

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
asus erp ayarı var biostan , ama daha sağlıklı bi kaynak bulamadım, bios ingilizce, erp on yaptım bu sefer çalışınca da ışıklar sönük kaldı bende güç kaynağındaki şalteri kapatarak sorunu çözdüm, her seferinde böyle yapıyorum
Öyle bir şey olamaz. Bende yaptım ama öyle bir sorun yoktu.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Arkadaşlar sistemim DA-2, anakart asus prime b450m-k PC yi kapatınca anakartın ışıkları sönmüyor. Kasa fanları sönüyor ama ethernet kablosu takılı usblerin ışıkları ve ekran kartının üstündeki ışık sönmüyor bunun için ne ayar yapmalıyım veya hangi ayar daha sağlıklıdır
Teşekkürler
Arkadan elektrik düğmesini kapat ben öyle yapıyorum

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Yalan söylüyorsun demedim. ERP'nin olayı bilgisayar kapalı iken ilgili. Sizin ayarlarınız bozulmuş olabilir.
Meğer enable s4+s5 yapmak lazımmış, belkide benim anakarta özgü bi durumdur. Eyvallah

Temple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ahmet
Beyler beynim yandı :D bu ayarın böyle kalmasının zararı var mıdır ? Yoksa pc yi kapattıktan sonra psu nun şalterini indirmek mantıklı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Meğer enable s4+s5 yapmak lazımmış, belkide benim anakarta özgü bi durumdur. Eyvallah
Aga anakartının modeli nedir? Bide nerden yaptığını söyleyebilir misin

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Beyler beynim yandı :D bu ayarın böyle kalmasının zararı var mıdır ? Yoksa PC yi kapattıktan sonra PSU nun şalterini indirmek mantıklı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga anakartının modeli nedir? Bide nerden yaptığını söyleyebilir misin
anakart tuf b450 pro, biosa gir, search kısmına erp yaz, varsa enable s4+s5 yap yoksa enable yap, pc açıldıktan sonra ışık varsa gidiyor ben auradan yeniden açtım ışıkları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,192
Üyeler
166,170
Son üye
omfate
Top Bottom