Dayanıyor 2de xd
1672168936
Bildiğim kadarıyla başka önemli bişeyin duyurusu geçilmemişti şuan böyle bir story için tek neden m4 ama uygunsuz bir başlıksa değiştirebilirim yada konuyu silebilirm
Dostunuza hayırlı olsun 300tl farktan hiç zarar gelmez öğrencilik hayatında iyi notlar getirsin bu bilgisayar ona, İyi günlerde kullanın
1667749542
Sipariş no'sunu gizleyin isterseniz
Bence 2-3 gün daha bekle olmadı wpden onlara yaz yine olmadı haqqusa yazabilirsin oda olmazsa direk iptal vermeni öneririrm dünya para verip o strese girmeni önermiyorum
Benim arkadaşım itopyadan aldı 4 günde geldi sistemi ben gencer gamingden aldım 1 hafta geçti gelmedi bende haqqusa yazdım gen3 almıştım o sayede geldi haqqus olmasa kim bilir kaç günde geldcekti
Benim bu konudaki düşüncem olumlu yönde kimseyi kötülemeden herkes birbirinden iyisini yapmaya çalışması mutluluk verici bence çünkü piyasada tekellik olursa o kişi ne yaparsa ona mecbur kalırız rekabet olmalı.
Eğer bir erken satın alma mevzusu varsa şikayetler haklı fakat erken alım söz konusu değilse çok haksızlar stoka laf etmek yerine kendine sistem alma fırsatı yakalayıp sistemi alan 100 kişiye hayırlı olsun demek lazım