Arama sonuçları: *

1. U

donanımarşivi youtube kanalına güvenerek aldığım pc bozuk

Dostum daha ortada hiç bişi yok abdullah abinin suçu ne hem kendilerinden kaynaklı arızaysa tabikide iade alırlar düzeltip gönderirler
  2. U

🔥 DONANIM ARŞİVİ M4 SİSTEM YARIN 🔥

Dayanıyor 2de xd 1672168936 Bildiğim kadarıyla başka önemli bişeyin duyurusu geçilmemişti şuan böyle bir story için tek neden m4 ama uygunsuz bir başlıksa değiştirebilirim yada konuyu silebilirm
  3. U

@Abdullah Hacıgül spoiler yokmudur hocam 1672168788 Görmedim hocam nasıl silebilirim
  4. U

Sistem yarın geliyor alacaklara şimdiden h.o
  5. U

BEKLENEN MD4 GELİYOMU?

Tek bilgisi olan @Abdullah Hacıgül
  6. U

Bu fiyata bu sistem alınır mı??

O fiyata o sistem alınır 700tl farkta tamaman intel amd tercihinize bağlı bence
  7. U

🤍 Abdullah Hacıgül'e teşekkürler !

Dostunuza hayırlı olsun 300tl farktan hiç zarar gelmez öğrencilik hayatında iyi notlar getirsin bu bilgisayar ona, İyi günlerde kullanın 1667749542 Sipariş no'sunu gizleyin isterseniz
  8. U

GencerGaming Haqqus GEN5 Geldi.

Haqqus gen 3 aldım pişman olmalımıyı? 11.400e aldım kasa değistirip
  9. U

Gençer gamingten hazır sistem aldım kaç günde gelir

Acelen yoksa iptal ver o zmn haqqusun iyi niyetli olduğunu düşünüyorum ama gencer gaming için aynı düşünceleri düşünmüyorum
  10. U

Bence 2-3 gün daha bekle olmadı wpden onlara yaz yine olmadı haqqusa yazabilirsin oda olmazsa direk iptal vermeni öneririrm dünya para verip o strese girmeni önermiyorum
  11. U

Benim arkadaşım itopyadan aldı 4 günde geldi sistemi ben gencer gamingden aldım 1 hafta geçti gelmedi bende haqqusa yazdım gen3 almıştım o sayede geldi haqqus olmasa kim bilir kaç günde geldcekti
  12. U

Gencer Gaming'den Bilgisayar Alırken Dikkat Edin

Aynı firmadan bende pc aldım tek sorun geç gelmesiydi sadece hiçbir problem olmadı geçmiş olsun
  13. U

MODART YENİ SİSTEM !!!

Birinde rayzen 5 5600 diğerine i5 12400f :( haqqus gen 3 almasaydım havada kapardım ama neyse stok hemen biter diye düşünüyorum
  14. U

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

Benim bu konudaki düşüncem olumlu yönde kimseyi kötülemeden herkes birbirinden iyisini yapmaya çalışması mutluluk verici bence çünkü piyasada tekellik olursa o kişi ne yaparsa ona mecbur kalırız rekabet olmalı.
  15. U

PC Hocası yeni sisteme yönelik eleştiriler var.

Eğer bir erken satın alma mevzusu varsa şikayetler haklı fakat erken alım söz konusu değilse çok haksızlar stoka laf etmek yerine kendine sistem alma fırsatı yakalayıp sistemi alan 100 kişiye hayırlı olsun demek lazım
  16. U

Haqqus Gen3 İndirim (kasa değişince)

12.499 tl 1661017131 Haklısınız konuyu düzenleme şansım varsa düzenleyeyim
  17. U

Haqqus Gen3 İndirim (kasa değişince)

gamepowerin bu kasasını seçince 12.144.97 tl tutuyor
  18. U

ne zaman rtx'li sistem çıkar

En düşük 17.000tlye cıkar yav bu
  19. U

ne zaman rtx'li sistem çıkar

Bugün 1 sistem çıkacak ama amdmi nvidiamı bilmiyorum bi bak yinede