Neler Yeni

PC Hocası yeni sisteme yönelik eleştiriler var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
Arkadaşlar PC Hocası'nın çıkardığı sisteme genel çerçeve de zamanlama ve Vatanbilgisayar olayına çok fazla eleştiri yapıldı ve hâla yapılıyor.
PC Hocası ise bu konu ile ilgili bir kaç dakika önce video altında yorum yapıp sabitledi;
Sizler ne dersiniz bu olaya? Taner Bey özeleştirilere açık ve olgun bir insandır.

İşte o yorumlar;

Screenshot_20220825-221054_YouTube.jpg
Screenshot_20220825-221104_YouTube.jpg
Screenshot_20220825-221122_YouTube.jpg
Screenshot_20220825-221306_YouTube.jpg
Screenshot_20220825-221156_YouTube.jpg

rado2373

80+
eleştirince derlerki adam ucuza sistem yapıyor neyini beyen miyon lan alamıyoz ki ayrıeten babasının hayrına mı yapıyorlar aldığı fiyatın altınada yapmıyorlar + tamamen olay reklam eleştirince ben sizin için çabalıyorum oldu seni kim 400 bin abone yaptı

mythrowib

80+ Silver
Arkadaşlar PC Hocası'nın çıkardığı sisteme genel çerçeve de zamanlama ve Vatanbilgisayar ile ilgili olayına çok fazla eleştiri yapıldı ve hâla yapılıyor.
PC Hocası ise bu konu ile ilgili bir kaç dakika önce video altında yorum yapıp sabitledi;
Sizler ne dersiniz bu olaya? Taner Bey özeleştirilere açık ve olgun bir insandır.

İşte o yorumlar;

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Yapılan yorumlar aşırı boş. Pusu ve bot kuran adamlar var bunun için. O gidecekte daha karta bakacakta yazacakta kayıt olacakta falan filan. Tabi stok kalmaz alan bir sürü kişi var bu sistemi

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
mükemmel fiyata mükemmel sistem kaçırdıkları için bu yaygara bu işte daha önce adını göstermiş çoğu kişiyi sistem sahibi etmiş birisi olarak taner hocamın böyle bir şey yapacağına inanmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eleştirince derlerki adam ucuza sistem yapıyor neyini beyen miyon lan alamıyoz ki ayrıeten babasının hayrına yapıyorlar aldığı fiyatın altınada yapmıyorlar + tamamen olay reklam eleştirince ben sizin için çabalıyorum oldu seni kim 400 bin abone yaptı
Meyve veren ağaç taşlanır

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Metehan AKTAŞ
Yorumlara katılıyorum Vatan'ın sitesinde daha erken açıldı 20.10 dan önce bir sürü kişi aldı. Hatta ben 20.09 da girdim sisteme ve psu tükendi hatası aldım. PSU ya özelleştirme de koyulmadığı için sepeti onaylamadı bir türlü daha sonrasında defalrca hata verdi ve sistem satışa kapandı. Bu işi böyle yapacaklarsa hiç şov yapmaya gerek yok, eyvallah süper fiyat süper sistem ama böyle olmaması gerektiğini düşünüyorum.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Sepete ekleyince belli bir zaman içinde alınıyormuş. Yani erken ekleyen aldı.
Merakına eklemek isteyen de ekledi, yani hemen pes eden kaybetti.
Sistemi almışsın, hayırlı olsun buradan.

no-name

80+ Silver
Linkin erken açılması konusunda hataları var, ama pc hocasının suçu mudur bilmem, belki de millet videoda görüp aratıp öyle ulaşmıştır ürüne ama vatan niye ürünü satışa açık bırakmış ki saatinden önce? Alamayanlar yalan malam yazmış da forumda alan 10 kişi sayarım şuan 100 stoğun 10'da 1'i forumda zaten gelsin görsünler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

21:07 de girdim alınıyordu
20.07 mi demek istediniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,545
Üyeler
166,561
Son üye
LpTF