kardeş olan sistemin erkenden girmeleri bizde biliyoz 100 stok zaten 1 adet üstü alan dolu adam allah bilir kaç adet aldıarkadaşlar adam ekran kartı fiyatına sistem sattı siz gerçekten o sistemin 10 saniye içerisinde tükenmeyeceğine inanıyor muydunuz mantık çereçvesinde bakın
tamam video dedği saaten önce alanlar da var vakti satinde satışa sunulmadı ki sorun orda sorun bitmesinde değil kiarkadaşlar adam ekran kartı fiyatına sistem sattı siz gerçekten o sistemin 10 saniye içerisinde tükenmeyeceğine inanıyor muydunuz mantık çereçvesinde bakın
dostum eleştiren insanları niye eleştiriyorsunuz sizine ya adam eleştirir övünce beyeni atıp saol demesini biliyorlar yorumlardaAlamayanlar yine bir neden arıyor. Böyle saçma sapan yorumlar yaparsanız hiç alamazsınız
Adam akıllı eleştirmiyorsunuz. Vatan çalışanlarına hayırlı olsun diye eleltri mi olur ?dostum eleştiren insanları niye eleştiriyorsunuz sizine ya adam eleştirir övünce beyeni atıp saol demesini biliyorlar yorumlarda
dostum genel niye konuşuyorsun ozaman o adama söylesene direkAdam akıllı eleştirmiyorsunuz. Vatan çalışanlarına hayırlı olsun diye eleltri mi olur ?
Adam sanki yalan söylüyor gibi günahını alıyorlar. Yemin ettirdiler artık.Alamayanlar yine bir neden arıyor. Böyle saçma sapan yorumlar yaparsanız hiç alamazsınız
O sadece bir örnekti. Eleştirmeyi bilmeden eleştirmeyindostum genel niye konuşuyorsun ozaman o adama söylesene direk
la sıkıntılımısın sen yaşın kaç senin burda kimse gelip adama hakaret etmedi önce paylaşmış dedi sen niye yalakalık yapıyonO sadece bir örnekti. Eleştirmeyi bilmeden eleştirmeyin