Neler Yeni

PC Hocası yeni sisteme yönelik eleştiriler var.

Hypc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
İbrâhim Halil
Ben youtube da yayınlanan link ile girdim, uzun süre sepete atmak için uğraştım sürekli stok hatası verdi. En sonunda sepete eklendi ama bu sefer satınalma aşamasında yine stok yok uyarısı verdi. Stoklar hep -(eksi) olarak görünüyordu. Sayfayı yeniledikçe teslimat adresine girebildim oradan yurtiçi kargoyu seçip ilerlettim ama sayfa dondu tekrar sepet ekranına attı. Saat 20:18 da ödeme ekranına geçtim kredi kartı bilgilerimi girerek 20:19 da satın aldım. Hatta 3D secure kodu geldiğinde alıp almama konusunda kararsız kaldım ihtiyacım da yoktu ama rtx 3060 ' a dayanamadım. Nasip kısmet işte çok isteyenler alamadı, alsam mı almasam mı diyen bana nasip oldu.

ByZeyd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
zeynep özçelik
Ben youtube da yayınlanan link ile girdim, uzun süre sepete atmak için uğraştım sürekli stok hatası verdi. En sonunda sepete eklendi ama bu sefer satınalma aşamasında yine stok yok uyarısı verdi. Stoklar hep -(eksi) olarak görünüyordu. Sayfayı yeniledikçe teslimat adresine girebildim oradan yurtiçi kargoyu seçip ilerlettim ama sayfa dondu tekrar sepet ekranına attı. Saat 20:18 da ödeme ekranına geçtim kredi kartı bilgilerimi girerek 20:19 da satın aldım. Hatta 3D secure kodu geldiğinde alıp almama konusunda kararsız kaldım ihtiyacım da yoktu ama rtx 3060 ' a dayanamadım. Nasip kısmet işte çok isteyenler alamadı, alsam mı almasam mı diyen bana nasip oldu.
Hocam ayıp bence ya ihtiyacınız olmayan şeyi almak yakışmadı bence satmayı düşünürseniz ilgilenirim ben.

Furkanozr

80+ Silver
Yapılan yorumlar aşırı boş. Pusu ve bot kuran adamlar var bunun için. O gidecekte daha karta bakacakta yazacakta kayıt olacakta falan filan. Tabi stok kalmaz alan bir sürü kişi var bu sistemi
Yaw hocam sistem 7 gece acilmis adamlar bunu söylüyor eleştirilerin neresi boş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sepete ekleyince belli bir zaman içinde alınıyormuş. Yani erken ekleyen aldı.
Merakına eklemek isteyen de ekledi, yani hemen pes eden kaybetti.
Sistemi almışsın, hayırlı olsun buradan.
Hocam 10 gece girip 30 dk boyunca sepeti onayla butonuna bastım olayı yaşamadan bilemessiniz

Carrier

80+ Bronze
Yaw hocam sistem 7 gece acilmis adamlar bunu söylüyor eleştirilerin neresi boş
ya bi boş yapmayın arkadaşlar çok isteyen arkadaş 5 geçeden beri başlar ekran yenilemeye ben alabildim 2 sn de bir yeniledim ekranı çünkü çok istiyodum boş boş adamın kalbini kırıyosunuz.

ya bi boş yapmayın arkadaşlar çok isteyen arkadaş 5 geçeden beri başlar ekran yenilemeye ben alabildim 2 sn de bir yeniledim ekranı çünkü çok istiyodum boş boş adamın kalbini kırıyosunuz.
alamadıysan alama yani adam çıkarmış adamın sistemi adamı eleştirmeye hakkınızın olduğunu düşünmüyorum

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
tekraradan yazıyorum adamın ilk smokinli sistemi değil inanılmaz fiyatlara daha önce de sistem yaptı amacı böyle bir şey olsa daha önce de yapardı alamadığınız için boşa ses çıkarmayın

Furkanozr

80+ Silver
arkdaşım çok mu istiyordun sistemi azıcık sen de pusu atsaydın 7 gece alanlar da insan
Saygı değer arkadaşım ben video izler izlemez altın bozdurdum ve vatanda hesap açıp adres bilgilerimi ekledim nasıl önceden pusu kurabilirim o an karar verdim almaya adam bize 10 gece diyor ben 7 gece nerden bileyim link paylaşıldığıni

Carrier

80+ Bronze
tekraradan yazıyorum adamın ilk smokinli sistemi değil inanılmaz fiyatlara daha önce de sistem yaptı amacı böyle bir şey olsa daha önce de yapardı alamadığınız için boşa ses çıkarmayın
cidden taner hocama ben aşırı fazla üzüldüm adamı yemin ettirme noktasına getirmişler yazık günah ya

Lastpunch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ramazan

alamadıysan alama yani adam çıkarmış adamın sistemi adamı eleştirmeye hakkınızın olduğunu düşünmüyorum
Sistemi belirtilen vakitten önce erişime açık yapmalari ve videoda ismini gizlememeleri şark kurnazlığı yapar gibi stok sayısını söylememesi benim gördüğüm sıkıntılar

Carrier

80+ Bronze
Saygı değer arkadaşım ben video izler izlemez altın bozdurdum ve vatanda hesap açıp adres bilgilerimi ekledim nasıl önceden pusu kurabilirim o an karar verdim almaya adam bize 10 gece diyor ben 7 gece nerden bileyim link paylaşıldığıni
14 geçe alabilenler olmuş aşırı talep olunca çöküntü olabiyo dediğim gibi çok isteyen veya nasibinde olan alıyo ben alamasaydım tek kelime etmezdim

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
hocam bu kadar ciddiyse alma kararınız altın bozduracak akdar riske atmamalıydınız 20 10 denildiyse 20 de hazır f5 atmış bekliyor olmalıydınız

Furkanozr

80+ Silver

Benim işim tam 9 geçe bitti arkadaşım mesajda belirttim altta keşke tam 10 da açılsaydı adalet olurdu senin gibi kişilikleri almasaydı bu sistemi ama yapacak bir şey yok hayırlı günlerde kullan

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert

Sistemi aldım diye haksızlığı savunman garip

Top Bottom