Sir Cem T-oker
80+ Gold
Adam açıklamış zaten. Diyecek başka söz yok.
Adam açıklamış zaten. Diyecek başka söz yok.
Yalakalık? Hakaret? Niye üstüne alındın bu kadar? Zaten çoğul konuşuyorum.la sıkıntılımısın sen yaşın kaç senin burda kimse gelip adama hakaret etmedi önce paylaşmış dedi sen niye yalakalık yapıyon
Dostum bende severim taner beyi ancak şöyle bir gerçek var. 20.10 da link eklenecek diyip 20.07 de linki açarsan millet isyan eder.
kardeş adam yapıyor diye eleştirmeyelim mi yani övelim mi full napalımBöyle suçlamalarla sadece bu işi yapanları küstürüyoruz. Donanım Arşivi tarafında da aynı şey oldu. Adamlar belki saatlerce hatta günlerce uğraşıyor, mükemmel fiyattan sistem çıkartıyor, doğal olarak stok yetmiyor ve suçluyoruz. Sadece al satçılar engellense güzel olur, bunun dışında bu tip sistemler güzel alım fırsatları.
300 kişi alıp teşekkür ediyorsa 3000 kişi boş konuşuyor ve insanlar da normal olarak neden uğraştıklarını sorguluyor. Yapmayın arkadaşlar. İçerik üreticileri stok konusunda şeffaf olsun, bizler ise bir teşekkürü çok görmeyelim.
eleştirince derlerki adam ucuza sistem yapıyor neyini beyen miyon lan alamıyoz ki ayrıeten babasının hayrına mı yapıyorlar aldığı fiyatın altınada yapmıyorlar + tamamen olay reklam eleştirince ben sizin için çabalıyorum oldu seni kim 400 bin abone yaptı
Bakıyorum da çok güzel eleştirmişsin. Donat falanadam kendi yazmış ki 20.14 geçe açtı linki vatan yalan külliyen yalan kendim direk açtım link açıldı milleti donattt 5 10 ürün indirimli sat reklama çök donatttt
evet güzel eleştiririm ben hakaret etmeden başkalarının hoşuna gitsin diye yorum atmam içimden geçeni söylerimBakıyorum da çok güzel eleştirmişsin. Donat falan
İçimden geçeni ben de söylemiştim zaten. Hakaret eden yok. Donatttttevet güzel eleştiririm ben hakaret etmeden başkalarının hoşuna gitsin diye yorum atmam içimden geçeni söylerim
İyi,doğru diyorsun ama 20.10'da açılacak linke , insanlar nasıl 20.07'de 20.08'de 20.09'da girdi? Hepsi mi yalan söylüyor?Böyle suçlamalarla sadece bu işi yapanları küstürüyoruz. Donanım Arşivi tarafında da aynı şey oldu. Adamlar belki saatlerce hatta günlerce uğraşıyor, mükemmel fiyattan sistem çıkartıyor, doğal olarak stok yetmiyor ve suçluyoruz. Sadece al satçılar engellense güzel olur, bunun dışında bu tip sistemler güzel alım fırsatları.
300 kişi alıp teşekkür ediyorsa 3000 kişi boş konuşuyor ve insanlar da normal olarak neden uğraştıklarını sorguluyor. Yapmayın arkadaşlar. İçerik üreticileri stok konusunda şeffaf olsun, bizler ise bir teşekkürü çok görmeyelim.
öyle deme kardeş sövdün sayıyıorlar böyle diyinceİyi,doğru diyorsun ama 20.10'da açılacak linke , insanlar nasıl 20.07'de 20.08'de 20.09'da girdi? Hepsi mi yalan söylüyor?
Linke 20.09'da girdim ve stok yoktu söyleyeceklerim bu kadar.