Neler Yeni

PC Hocası yeni sisteme yönelik eleştiriler var.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
la sıkıntılımısın sen yaşın kaç senin burda kimse gelip adama hakaret etmedi önce paylaşmış dedi sen niye yalakalık yapıyon
Yalakalık? Hakaret? Niye üstüne alındın bu kadar? Zaten çoğul konuşuyorum.

Mert

80+ Silver
Böyle suçlamalarla sadece bu işi yapanları küstürüyoruz. Donanım Arşivi tarafında da aynı şey oldu. Adamlar belki saatlerce hatta günlerce uğraşıyor, mükemmel fiyattan sistem çıkartıyor, doğal olarak stok yetmiyor ve suçluyoruz. Sadece al satçılar engellense güzel olur, bunun dışında bu tip sistemler güzel alım fırsatları.

300 kişi alıp teşekkür ediyorsa 3000 kişi boş konuşuyor ve insanlar da normal olarak neden uğraştıklarını sorguluyor. Yapmayın arkadaşlar. İçerik üreticileri stok konusunda şeffaf olsun, bizler ise bir teşekkürü çok görmeyelim.

xside34

80+
Ne videoda ne vatan bilgisayar sitesinde stok miktarı ve kampanya tarihi açıkça belirtilmediği için yasalara göre hem firma hem pc hocası yüklü bir ceza alacak büyük ihtimalle

rado2373

80+
Böyle suçlamalarla sadece bu işi yapanları küstürüyoruz. Donanım Arşivi tarafında da aynı şey oldu. Adamlar belki saatlerce hatta günlerce uğraşıyor, mükemmel fiyattan sistem çıkartıyor, doğal olarak stok yetmiyor ve suçluyoruz. Sadece al satçılar engellense güzel olur, bunun dışında bu tip sistemler güzel alım fırsatları.

300 kişi alıp teşekkür ediyorsa 3000 kişi boş konuşuyor ve insanlar da normal olarak neden uğraştıklarını sorguluyor. Yapmayın arkadaşlar. İçerik üreticileri stok konusunda şeffaf olsun, bizler ise bir teşekkürü çok görmeyelim.
kardeş adam yapıyor diye eleştirmeyelim mi yani övelim mi full napalım

Sir Cem T-oker

80+ Gold
eleştirince derlerki adam ucuza sistem yapıyor neyini beyen miyon lan alamıyoz ki ayrıeten babasının hayrına mı yapıyorlar aldığı fiyatın altınada yapmıyorlar + tamamen olay reklam eleştirince ben sizin için çabalıyorum oldu seni kim 400 bin abone yaptı
adam kendi yazmış ki 20.14 geçe açtı linki vatan yalan külliyen yalan kendim direk açtım link açıldı milleti donattt 5 10 ürün indirimli sat reklama çök donatttt
Bakıyorum da çok güzel eleştirmişsin. Donat falan

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Metehan AKTAŞ

İyi,doğru diyorsun ama 20.10'da açılacak linke , insanlar nasıl 20.07'de 20.08'de 20.09'da girdi? Hepsi mi yalan söylüyor?
Linke 20.09'da girdim ve stok yoktu söyleyeceklerim bu kadar.

artikyok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Sercan Köktaş
arkadaşlar 20 07 de alan da insan bu kadar istiyorsanız sistemi günün her saniyesi f5 atıcaktınız ayrıca 20 07 de tükendi diyen de var 20 10 da satın aldım diyen de alamayanların işine 20 07 geliyor alanın iş zaten görüldüğü için ses çıkarmıyor bu adam daha önce de dolar 16 17 iken 9999 a 2060 çıkarmış adam böyle niyetle yapsa işini zaten önceki sistemlerinde de yapar alamayanlar neden alanlara hayırlı olsun demek yerine yaygara çıkarıyor anlamış değilim

Top Bottom