Neler Yeni

PC Hocası yeni sisteme yönelik eleştiriler var.

Furkanozr

80+ Silver
14 geçe alabilenler olmuş aşırı talep olunca çöküntü olabiyo dediğim gibi çok isteyen veya nasibinde olan alıyo ben alamasaydım tek kelime etmezdim
Hocam 30 dakika boyunca sepeti onaylar tuşuna bastım ki ödeme ekranına geçsin mağduriyetimizi belirtmessek bir sonraki sistemde nasıl daha iyisini yapsınlar değilmi? Eleştiriler bunun için değilmidir

Carrier

80+ Bronze

Furkanozr

80+ Silver
cidden emeğe saygı arkadaşlar azıcık empati yapın yok oyunlar oynandı vatan çalışanları aldı
Reis harbiden büyük bir emek var bu sistemi bu fiyata koymak kolay değil tek sıkıntı linkin 07 de açılmasıydi herkes yamyam gibi dalıyor zaten 3 dakikada alan aldı

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
sistemi alan arkadaşlar yine avukatlık yapıyor.Sistem 20:10 da yayınlanacak dendi ve 20: 07 de sürekli f5 atıyordum bi baktım link geldi bi hevesle girdim dedim alayım hemen satın al dedim psu yok diyor sürkeli denedim 5dk sonra geldi stok ee sonra ne oldu ödeme ekranında stok bitti uyarusu geldi bu seferde :D yaklaşk 20.51 geçeye kadar denedikten sonra pes ettim. alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum ama sistemi bu kadar hype yapıp videoda stok sayısını bile söylememsi bir tek bana mı garip geldi diğer videolarda bağıyor 300 500 2000 stok var diye .d ayrıca hala anlamış değilim 3 dk link niye erken geldiğini. alan arkadaşlar güle güle kullansın ben kardeşime alcaktım çok eski bir pc si var kısmet olmadı çocukta nasıl üzüldü ama sırf aldınız diye kimseye yüklenmeyin.

Carrier

80+ Bronze
adam bi daha sistem çıkarmasa hakkıdır

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-08-25 231138.png
    Ekran görüntüsü 2022-08-25 231138.png
    204.7 KB · Hit: 88

Furkanozr

80+ Silver
sistemi alan arkadaşlar yine avukatlık yapıyor.Sistem 20:10 da yayınlanacak dendi ve 20: 07 de sürekli f5 atıyordum bi baktım link geldi bi hevesle girdim dedim alayım hemen satın al dedim psu yok diyor sürkeli denedim 5dk sonra geldi stok ee sonra ne oldu ödeme ekranında stok bitti uyarusu geldi bu seferde :D yaklaşk 20.51 geçeye kadar denedikten sonra pes ettim. alan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum ama sistemi bu kadar hype yapıp videoda stok sayısını bile söylememsi bir tek bana mı garip geldi diğer videolarda bağıyor 300 500 2000 stok var diye .d ayrıca hala anlamış değilim 3 dk link niye erken geldiğini. alan arkadaşlar güle güle kullansın ben kardeşime alcaktım çok eski bir pc si var kısmet olmadı çocukta nasıl üzüldü ama sırf aldınız diye kimseye yüklenmeyin.
Bazıları zaten kendisi aldı diye başka bir şeyi düşünmüyorlar

Carrier

80+ Bronze
Bazılarında kişilik yok zaten kendisi aldı diye başka bir şeyi düşünmüyorlar
cidden yazık size hiçbişey demiyorum ben burda adama karşı empati yapıyorum sen kişiliksiz diyosun. sistemi alamasaydım cidden gram umurumda olmazdı. bi hatayla 20 08 de çıkmış olabilir ki taner hocamın dediğine göre ayarlamayı o yapmamış.

emre96161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mehmet Emre Şimşek
şu konu hakkında kimsenin bir gram eleştiri yapmaya hakkı yok, adamlar o kadar uğraşsın ucuza sistem toplasın, utanmadan bir de şöyle böyle yaptı diye iftira atıyolar, aynısını abdullah abiye de yaptılar, alamıyosan nasip değilmiş de geç kenara ne diye adamın hevesini kırıyosun, emeğine saygısızlık yapıyosun, ki bu adamlar sadece ucuza sistem toplamıyor, şirket yönetimleriyle, firmalarla görüşüp piyasaya da katkıda bulunuyorlar bizim açımızdan

Furkanozr

80+ Silver
cidden yazık size hiçbişey demiyorum ben burda adama karşı empati yapıyorum sen kişiliksiz diyosun. sistemi alamasaydım cidden gram umurumda olmazdı. bi hatayla 20 08 de çıkmış olabilir ki taner hocamın dediğine göre ayarlamayı o yapmamış.
Kusura bakma hocam ama sen konuyu aynı yere getiriyorsun ben taner hocamı suçlamıyorum linkin erken açıldığını söylüyorum ki bunun vatan bilgisayar tarafından olabilir

Lastpunch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ramazan
şu konu hakkında kimsenin bir gram eleştiri yapmaya hakkı yok, adamlar o kadar uğraşsın ucuza sistem toplasın, utanmadan bir de şöyle böyle yaptı diye iftira atıyolar, aynısını abdullah abiye de yaptılar, alamıyosan nasip değilmiş de geç kenara ne diye adamın hevesini kırıyosun, emeğine saygısızlık yapıyosun, ki bu adamlar sadece ucuza sistem toplamıyor, şirket yönetimleriyle, firmalarla görüşüp piyasaya da katkıda bulunuyorlar bizim açımızdan
Hayrına iş yapıyorlar evet shsjsjsjs

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,320
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Alamadık ya la.

Carrier

80+ Bronze
ya cidden sonuna kadar hak veriyorum. nasibinde yokmuş sözüne de sonuna kadar katılıyorum. bugün sistemi nasıl aldığımı söylim. kaç haftadır kendime sistem arıyorum para biriktirdim 14 k param vardı en sonunda ümidimi kesip kışa kalsın dedim. bugün sistemin çıkıcağını öğrendim ama maalesef param yoktu çekip anneme vermiştim 8k gibi bi param vardı. evde ümitsiz şekilde çıkmasını bekliyodum 19:00 sularında birden abim aradı ve ilçe merkezine işi için yardım etmemi istedi ilk defa böyle bişey oluyo. gittim sistemi bekliyorum. sistemin 12000 tl olduğunu görünce borç alıp 15 dk bankaya koştum ve aldım KISACA NASİBİNDE DEĞİLSE YALLAH

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,568
Üyeler
166,567
Son üye
Roy Otsutsuki
Top Bottom