Arama sonuçları: *

1. Zamazingoo

55k butceli sistem tavsiyesi önerisi

-Anakart https://www.incehesap.com/asrock-b650m-hdv-m-2-90-mxbla0-a0uayz-gaming-anakart-fiyati-71999/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw_-GxBhC1ARIsADGgDjuBOgPO38I2wG7IXZKrQjcZ_cWmhcAzv72rfeftzjQtsCWp5slvs7gaAgOAEALw_wcB -Cpu...
  2. Zamazingoo

Ayıpsın. Sadece klavye+mouse hariç parçaları yazarım. Onlar için bir bütçe belirle ortalama ona göre atayım. Birde monitör 2k olacak mı? Maliyet artacaktır 55k'ya dahil olduğundan.
  3. Zamazingoo

Kendin toplasan daha karlı+daha kaliteli bileşenler toplarsın. Hazır sistemlerde illaki 1-2 dandik şey koyuyorlar. Örnek geldi bile. 😅
  4. Zamazingoo

40-45K arası sistem tavsiyesi

Yalandan uyarı yedik yer mantarı yüzünden. 😑😑
  5. Zamazingoo

Elemanın k&çını toplamaktan öneri yapamıyoruz ki millete. Sağa sola 7800x3d biostar yapıştırıyor fütursuzca.
  6. Zamazingoo

QKQHSHSJSJSKS savunma kalmayınca mı.? Allahın mantarı seni bana çöpstar b650'nin bir tane bilinen kaynaktan detaylı incelemesini atsana? Tr veya ingilizce farketmez.
  7. Zamazingoo

O çoğu kişiye bir şekil yanlış düşündüğünü, bu kartın öyle olmadığını anlatırsın da. Senin gibi low iq vakaya bunu anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor. Prigmat dedim sana da. Eğitilebilenleri var onların. Sana daha da düşük bir şey bulmak lazım böyle toprak altında falan yaşayan.Bu...
  8. Zamazingoo

Ulan 5iq'su bile şüpheli prigmat. Forumda günde atıyorum 5000 tane parça öneriliyorsa önerenlerin yarısı zaten onu kullanmıyor. İnceleme,test,kaynak denen bir şey var senin gibi prigmat robot bunları bilmez okumaz tabii. Ben hadi kendi eski anakartım biostardı bir tecrübem var. Lan sen hangi...
  9. Zamazingoo

Lan kes kaşmer kaşmer konuşma.5iq ile girmişsin foruma ne parçalar hakkında bilgin var ne bir şey insanlara sistem öneriyorsun.Biostar anakart hayatında eline almamış hatta ismini ilk hazır sistemlerde duymuş gelmiş yarım aklıyla akıl veriyor birde dümbo.
  10. Zamazingoo

Gene biostar çöpünü eklemiş..🤣🤣 Yok arkadaş bunları eğitemezsin. Bu sistemde anakart-ssd-psu daha iyi opsiyonları varsa değiştirilip alınabilir.
  11. Zamazingoo

Çözüldü✓ 7800x3d 4080 bilgisayar oyun oynatmama sorunu

Format en genel çözüm ancak, Revo installer pro yükleyip kaldırabilirsiniz soruna sebep olduğunu düşündüklerinizi. Ama uygulama kaynaklı da olmayabilir. Sırayla deneme-yanılma yaparak anlaşılır.
Top Bottom