Monitör+ klavye de dahil
Birde sizce hazır toplama sistem mi alınır yoksa kendim tek tek toplasam mi daha karlı olur
Ve toplama sisten alcaksam hangi siteyi önerirsiniz ve güvenilir midir
Bu işlerde yeniyim de
Kendin toplasan daha karlı+daha kaliteli bileşenler toplarsın. Hazır sistemlerde illaki 1-2 dandik şey koyuyorlar.Monitör+ klavye de dahil
Birde sizce hazır toplama sistem mi alınır yoksa kendim tek tek toplasam mi daha karlı olur
Ve toplama sisten alcaksam hangi siteyi önerirsiniz ve güvenilir midir
Bu işlerde yeniyim de
Ayıpsın. Sadece klavye+mouse hariç parçaları yazarım. Onlar için bir bütçe belirle ortalama ona göre atayım.Kendim tek tek toplicaksam
Öneri gelir mi
mouse var bende ama kablosuz arkadaşlarım kablolu al diyor kararsızımAyıpsın. Sadece klavye+mouse hariç parçaları yazarım. Onlar için bir bütçe belirle ortalama ona göre atayım.
Birde monitör 2k olacak mı? Maliyet artacaktır 55k'ya dahil olduğundan.
-Anakartmouse var bende ama kablosuz arkadaşlarım kablolu al diyor kararsızım
Klavye 1.5k desek mausu dusuncem
Monitör 2k ve 165hz istiyorum
52-53k kalio bütçe
cok tesekur ederım supersin-Anakart
-CpuAsrock B650M-HDV/M.2 90-MXBLA0-A0UAYZ AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
-GpuAMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz (Turbo 5.0GHz) 6 Core 12 Threads 38MB Cache AM5 İşlemci - Tray | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Sapphire Radeon RX 7900 GRE Pulse Gaming OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 7900 GRE Pulse Gaming OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
-Ram
-SsdTeam T-Force 32GB(2x16) Delta RGB Black EXPO 5600mhz CL32 DDR5 Ram (FF3D532G5600HC32DC01)
Team T-Force 32GB(2x16) Delta RGB Black EXPO 5600mhz CL32 DDR5 Ram (FF3D532G5600HC32DC01) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
-PsuKioxia 1TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD 730 - PttAVM.com - 2024
Kioxia 1TB Exceria PRO Serisi NVMe M.2 SSD 7300MB/s Okuma / 6400MB/s Yazma uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! Siparişini hemen ver! - 2024www.pttavm.com
-Sıvı soğutmaCorsaır Rme Serisi Rm750e 750w 80 Plus Gold Tam Modüler Siyah Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Corsaır Rme Serisi Rm750e 750w 80 Plus Gold Tam Modüler Siyah Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
-Kasa
Zevkine göre 2-3 k civarı
-Monitör
Kasayı 3k sayarsak 56, 2k sayarsak 55k tutuyor.AOC Q27G4X 27" 1ms 180Hz QHD IPS Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İlla 53k olmak zorunda dersen, ssd 512gb,ram ise tek 1x16'ya düşürülebilir.
Ben amd gpu istemiyorum dersen bütçe üstüne 3k daha eklemen gerekiyor.
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MD9PSU) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.tr