Arama sonuçları: *

1. A

İnce hesap kargom mng kargoda

Bilmiyorum mng hiç duymadım ama yoğunluk olunca anlaşma yapmış olabilirler.
  2. A

Hayır işlemci ve anakart aldım. Kargolamaları sorunlu zaten aras kurye en berbat kargo. Bir ürün kayıp veya çalındı elime ulaşmadı. Para iadesi almaya çalışıyorum. Er geç gelir ama gelince elinde kanıt olması için kargoyu video ile aç.
  3. A

Dur daha 8 mayıs'tan beri bekliyorum bu acele niye xd Birde bu forumda pek sevilir incehesap çok laf edince taşlanırsın ben çok taşlandım oradan biliyorum.
  4. A

incehesap güvenilir mi

Ben çok sorun yaşadım ve daha çözemedim ama umarım sen sorun yaşamazsın. Süreci iyi yönetemediler. Sana tavsiyem kesinlikle aklında olsun kargon gelince video çekerek kutunun içerisini aç. Bir sorun yaşarsan elinde kanıt olur.
  5. A

El capitan iade

Hukuki olarak sorarsan hiçbir sebep göstermeden cayabilirsin. Zaten görüşürken iade edecem deme cayacağım, cayma hakkını kullanacağım de. İkisi ayrı durumlar. Zaten incehesap sıkıntı bu konularda çok zor kabul ettirirsin ama uğraşırsan belki ikna edebilirsin. Eğer THH ile filan uğraşırım dersen...
  6. A

Donanım Arşivi Yeni Sistem

Bu cevap komik oldu yalnız. Ben zaten sana bir şey demedim, sen benim yazdığım mesajı alıntıladın dolayısıyla bende cevap yazdım. Yoksa asıl ben sana değil, sen bana tepki gösterdin. Ben şahsı olarak kimseye tepki gösterdim. Yukarda da dedim banane kim nasıl davranırsa davransın zaten. Sadece...
  7. A

Ben indirim beklemeden bile aldığım sistemde 600-700 fark vardı. Biraz daha uzun zamana yaysam çok rahat farkı 400-500'e çekerim. Kaldı ki fark çekilmese de bu tür sistemlerde kullanılan parçalar üst düzey olmaz hiçbir zaman. Yanı ucuz olmasının bir bedeli olur. Nedir bunlar ram mhz düşük olur...
  8. A

Donanımhaber'den sonra biraz takılmaya başladığım ilk forum burası ama aga bu nedir. Hergün şu benzer başlıklar açılıyor mu gerçekten burada? Tutturmuş herkes bir Abdullah abi lafını sakız gibi. Gençler bırakın birilerine mesih muamelesi yapmayı. Zaten bu tür toplanan sistemleri indirim...
  9. A

ABDULLAH ABİ SENDEYİZ

Dolar düşse de salgın bitse de fiyatların çok fazla düşmesini beklemeyin. Türkiye'de yaşadığınızı unutmayın. Artarken kepçe ile zam gelir, düşerken indirim kaşık ile..
  10. A

El capitan sistem arızası

Benim fikrim burada ne donanımarşivi ne de Abdullah sorunlu. Hiç kimse bir ürünü tanıttı diye her konuda size yardımcı olmak zorunda değil. Olabilir, olmaya çalışabilir ancak olmadı diye kimseye laf edilemez. Peki buradaki sorun nereden kaynaklanıyor derseniz olay incehesap'ta. Ben bir kez...
Top Bottom