Neler Yeni

El capitan iade

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
ayın 18 inde faturası kesilip 22 sinde elime ulaşan el capitanı iade etmek istiyorum. İade sebebim memnuniyetsizlik artı işlemci gereksiz derecede fazla ısınıyordu, cpu fanını takamamışlar doğru düzgün şekilde biz yerine tam oturttuk yinede boşta 65 70 derecelere kadar görüyoruz. 14 gün içerisindeki cayma hakkımı kullanmak istiyorum. incehesapla çok konuştuk bu sorunu sonuç bize gönderin bakalım oldu fakat tamir edilmesi vs. olarak göndermek istemiyorum direk iade hakkımı kullanmak istiyorum. Sizce süreç nasıl gerçekleşir? Pc nin anakartını değiştirdim sadece imzada görebilirsiniz özellikleri..

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Sistemdeki anakartı değiştirdiysen iadenin pek mümkün olacağını sanmıyorum. Aynı sorunun bir benzeri bende de oldu. 20+4pin cpu kablosu çok gevşek bırakılmıştı. İlk çalıştırmadan önce kontrol etmesem yüksek ihtimalle kısa devre olurdu. Fakat dediğim gibi anakartı değiştirmişsin. Adamlar tamam biz iade alıyoruz dediklerinde nasıl bir yol izleyeceksin ? Kendi anakartını alıp işlemciyi vb. kutusuna koyup mu göndereceksin? Yoksa anakartla birlikte her şeyi tekrar monte edip eski halina döndürerek mi? Merak ettim.

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemdeki anakartı değiştirdiysen iadenin pek mümkün olacağını sanmıyorum. Aynı sorunun bir benzeri bende de oldu. 20+4pin cpu kablosu çok gevşek bırakılmıştı. İlk çalıştırmadan önce kontrol etmesem yüksek ihtimalle kısa devre olurdu. Fakat dediğim gibi anakartı değiştirmişsin. Adamlar tamam biz iade alıyoruz dediklerinde nasıl bir yol izleyeceksin ? Kendi anakartını alıp işlemciyi vb. kutusuna koyup mu göndereceksin? Yoksa anakartla birlikte her şeyi tekrar monte edip eski halina döndürerek mi? Merak ettim.
Anakartı sistemi özelleştirme yerinden özelleştirdim başka yerden satın almadım yani yine kendi pc leri olmuş oluyor

RmzDayi

80+ Silver
kesinlikle iade almamak için ellerinden geleni yapacaklar

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Hukuki olarak sorarsan hiçbir sebep göstermeden cayabilirsin. Zaten görüşürken iade edecem deme cayacağım, cayma hakkını kullanacağım de. İkisi ayrı durumlar. Zaten incehesap sıkıntı bu konularda çok zor kabul ettirirsin ama uğraşırsan belki ikna edebilirsin. Eğer THH ile filan uğraşırım dersen olur ama ne zaman sonuçlanır bilemem.

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
Pc elime ulaşalı kaç gün oldu hala montaj aşamasında gözüküyor bu nasıl iş :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesinlikle iade almamak için ellerinden geleni yapacaklar
Umarım kolay olur..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hukuki olarak sorarsan hiçbir sebep göstermeden cayabilirsin. Zaten görüşürken iade edecem deme cayacağım, cayma hakkını kullanacağım de. İkisi ayrı durumlar. Zaten incehesap sıkıntı bu konularda çok zor kabul ettirirsin ama uğraşırsan belki ikna edebilirsin. Eğer THH ile filan uğraşırım dersen olur ama ne zaman sonuçlanır bilemem.
Teşekkürler efendim..

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Anakartı sistemi özelleştirme yerinden özelleştirdim başka yerden satın almadım yani yine kendi PC leri olmuş oluyor
Ha çok pardon ben anakartı değiştirdim diyince halihazırda sende olan bir anakartı aldığın sistemdeki anakart ile değiştirdiğini sandım. Dediğin şekilde ise iade almamaları gibi bir lüksleri yok (aslında baya da almıyorlar. Tüketici hakem heyetiyle felan uğraşınca anca iade alıyorlar. İadenin parasını da göndermek için 15 gün hakları var ya 15. günün akşamına kadar kullanıyorlar.).

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
Ha çok pardon ben anakartı değiştirdim diyince halihazırda sende olan bir anakartı aldığın sistemdeki anakart ile değiştirdiğini sandım. Dediğin şekilde ise iade almamaları gibi bir lüksleri yok (aslında baya da almıyorlar. Tüketici hakem heyetiyle felan uğraşınca anca iade alıyorlar. İadenin parasını da göndermek için 15 gün hakları var ya 15. günün akşamına kadar kullanıyorlar.).
6800 tl verdik sisteme 15 günde faize koyunca iyi para eder vallaha :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,153
Üyeler
168,248
Son üye
ufukg
Top Bottom