Arama sonuçları: *

1. ahmetkilcik

DA-C Sistem Aida64 test sonuçlarım iyi mi ?

https://www.fsplifestyle.com/en/product/HYPER_K_PRO600W.html Bunun aynısı, ama kaç watt oldugu yazmıyor. 500-600 veya 700.
  2. ahmetkilcik

Ben o kartalı kompla sökücem zaten ya metal gözükse daha iyi bence.
  3. ahmetkilcik

Kuşun kafası aşağı da baksa yukarı da baksa herhangi bir şey fark etmiyor. Çift fanlı olduğu için. Aynı bu şekilde, kasanın ön tarafı mesh arka tarafı egzoz olduğu için sirkülasyon çok iyi oluyor. Sıcaklıklar da fena değil zaten. Macun olarak Zalman STC8 sürülü.
  4. ahmetkilcik

Kuş kafasını bilerek ters taktım blok için yön fark etmiyor çift tarafta fanlı olduğu için link
  5. ahmetkilcik

Çalışıyor hocam ben kasadaki tuştan kapatıyorum.
  6. ahmetkilcik

🔥DONANIM ARŞİVİ F/P SİSTEM🔥

dedom gelmedi mi hala seninki
  7. ahmetkilcik

İçim rahatladı teşekkür ederim.
  8. ahmetkilcik

Bu değerler normal mi hocam?
  9. ahmetkilcik

Nasıl yapmam gerekiyor forumda konu varsa atabilir misiniz? 1676291024 Snowman T4 Çift Fanlı olanı hocam, macun olarakta Zalman STC8. Cinebench testinde 59 dereceyi geçmedi.
  10. ahmetkilcik

Demek ki hiç kimseye o PSU'dan gitmeyeceği önceden belliydi. Abdullah Hacıgül'ün videosundaki PSU birine gittiyse ancak inanırım. Var mı videodaki PSU gelen editlesin inanalım.
  11. ahmetkilcik

bana da bu rezalet psu geldi
  12. ahmetkilcik

GENÇER GAMING SİSTEMİ TESLİM ALAN VAR MI

Kral how to Qflash Gigabyte a520 M-H yaz youtube'da anlatıyor basit bir işlem.
  13. ahmetkilcik

GENÇER GAMING SİSTEMİ TESLİM ALAN VAR MI

Değil kanka q flash yapman lazım, bu arada şansıma deli gibi coil whine var ekran kartı 9. senfoniyi çalıyor
  14. ahmetkilcik

DA-C F/P Sistem için hangi anakart daha iyidir?

Redditte araştırdım OC' yapılmayacaksa MSI B450 M A PRO MAX modeli yerine A520 daha iyi diyorlar. Taktım gitti, ikisi de mükemmel değil zaten. Kaçırdık B550'yi.
  15. ahmetkilcik

DA-C F/P Sistem için hangi anakart daha iyidir?

Yetişemedim işteydim ne kadardı ?
  16. ahmetkilcik

DA-C sistem monte gelen var mı? Parçaları mahvettim.

Bulunduğum yerde arena bilgisayarın alt şubesi var oraya götüreceğim
  17. ahmetkilcik

Foto yok ya topladım kaldırdım yarın götüreceğim de mahalle bilgisayarcılarına güven olmaz vatan ve itopya'da dışarıdan montaj yapmıyormuş. Kule tipini sökerken işlemciyi kastırmayayım diye öyle bıraktım. Rezillik ya daha önceki sistemimde böyle bir sorun olmadı onu da ben montajladım yine kule...
  18. ahmetkilcik

Merhabalar DA-C sistemi 5.5 saattir monte etmeye çalışıyorum ama edemedim. Anakartı taktım, işlemciyi m2'yi taktım, bütün bağlantıları yaptım, kule tipi soğutucum vardı zor bela taktım ( snowman t4 ) ama işlemci cpu power girişine el girmiyor. Soğutucu ile kasa arasında kaldığı için hiç bir...
  19. ahmetkilcik

Bana monte hali 10 gün sürer dediler diye demonte istedim tövbe tövbee
Top Bottom