Neler Yeni

DA-C Sistem Aida64 test sonuçlarım iyi mi ?

Keyfen

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Kuş kafasını bilerek ters taktım blok için yön fark etmiyor çift tarafta fanlı olduğu için link
E o zaman kasanın ön tarafından gelen soğu havayı geri itmeyecekmi ? hangi yönden hava alıp atıyor şuan dostum

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
Kuşun kafası aşağı da baksa yukarı da baksa herhangi bir şey fark etmiyor. Çift fanlı olduğu için.

Aynı bu şekilde, kasanın ön tarafı mesh arka tarafı egzoz olduğu için sirkülasyon çok iyi oluyor. Sıcaklıklar da fena değil zaten. Macun olarak Zalman STC8 sürülü.

Ekler

• Ekran Resmi 2023-02-20 09.48.45.png
    Ekran Resmi 2023-02-20 09.48.45.png
    292.3 KB · Hit: 23

Eric Cartman

80+ Bronze
Kuş kafasını bilerek ters taktım blok için yön fark etmiyor çift tarafta fanlı olduğu için link
blok için yön farketmiyor ama görsel olarak garip görünüyor dolayısıyla ters takıldığı anlaşılıyor hocam. kullanımda bir fark yok sadece kötü görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

E o zaman kasanın ön tarafından gelen soğu havayı geri itmeyecekmi ? hangi yönden hava alıp atıyor şuan dostum
o kuşun kafasıyla alakalı değil fanlar çıkarılıp takılıyor. sirkülasyon yönüne göre ters düz takabilirsin. kuşun kafası tamamen görsellikle alakalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık
blok için yön farketmiyor ama görsel olarak garip görünüyor dolayısıyla ters takıldığı anlaşılıyor hocam. kullanımda bir fark yok sadece kötü görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

o kuşun kafasıyla alakalı değil fanlar çıkarılıp takılıyor. sirkülasyon yönüne göre ters düz takabilirsin. kuşun kafası tamamen görsellikle alakalı
Ben o kartalı kompla sökücem zaten ya metal gözükse daha iyi bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Ahmet Kılcık

Bunun aynısı, ama kaç watt oldugu yazmıyor. 500-600 veya 700.

Top Bottom