E o zaman kasanın ön tarafından gelen soğu havayı geri itmeyecekmi ? hangi yönden hava alıp atıyor şuan dostumKuş kafasını bilerek ters taktım blok için yön fark etmiyor çift tarafta fanlı olduğu için link
E o zaman kasanın ön tarafından gelen soğu havayı geri itmeyecekmi ? hangi yönden hava alıp atıyor şuan dostumKuş kafasını bilerek ters taktım blok için yön fark etmiyor çift tarafta fanlı olduğu için link
blok için yön farketmiyor ama görsel olarak garip görünüyor dolayısıyla ters takıldığı anlaşılıyor hocam. kullanımda bir fark yok sadece kötü görünüyorKuş kafasını bilerek ters taktım blok için yön fark etmiyor çift tarafta fanlı olduğu için link
o kuşun kafasıyla alakalı değil fanlar çıkarılıp takılıyor. sirkülasyon yönüne göre ters düz takabilirsin. kuşun kafası tamamen görsellikle alakalıE o zaman kasanın ön tarafından gelen soğu havayı geri itmeyecekmi ? hangi yönden hava alıp atıyor şuan dostum
Ben o kartalı kompla sökücem zaten ya metal gözükse daha iyi bence.blok için yön farketmiyor ama görsel olarak garip görünüyor dolayısıyla ters takıldığı anlaşılıyor hocam. kullanımda bir fark yok sadece kötü görünüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kuşun kafasıyla alakalı değil fanlar çıkarılıp takılıyor. sirkülasyon yönüne göre ters düz takabilirsin. kuşun kafası tamamen görsellikle alakalı