Arama sonuçları: *

1. A

Samsung SSD 980gb alınır mı

sence değiştirilir mi kasa ve ssd
  2. A

kusura bakma neyse SSD değiştirilir mi ve kasa
  3. A

söaöeşgpwppwglf videoda kendisi söylüyor????
  4. A

mod art kasası alıcam bugün ekstra seçeneği ile 200 TL farkla xionia mı ne o SSD yerine bunu takabiliyorum tavsiye eder misiniz sizce nasıl Samsung'un ssdsi
  5. A

Modartpc sistem geliyor

evet o mesajı yazan benim 🤠 1650619067 sence kasa ve ssdyi yükseltmeli miyim bir de mağazada bunu nasıl yapıcam kasa değiştirmek zor adam baştan mı kurucak kasayı
  6. A

Modartpc sistem geliyor

1650573786 bu yorumumu beğenmesini mi dikkate almalıyım yoksa o çocuğun yorumuna like atmamasına mı
  7. A

Modartpc sistem geliyor

beyler birisi yoruma mağaza stokları cumartesi mi olucak diye sordu bunu niye sormuş olabilir mantıkken internete çıktığı gibi mağazada da satışı başlaması gerekmez mi
  8. A

Modartpc sistem geliyor

tamamdır sağolasın adaşım
  9. A

Modartpc sistem geliyor

saat 3 gibi mağazaya gidicez belki bizde isim yazdırırız
  10. A

Modartpc sistem geliyor

saat 6 da orada olucam direkt alırım herhalde 1650569901 tek kafamı karıştıran itopya mı olucak itopya olmazsa başka nere olabilir bir fikrin var mı
  11. A

Modartpc sistem geliyor

mağaza stoğu varmış hatta tam olarak şöyle yorum yazdı mağaza stoğu olucak 10 yada 20şer adet umarım itopyadır direkt gittiğimde alırım
  12. A

Modartpc sistem geliyor

peki diyelim mağazada stok yok oradan sipariş verebilir miyim kasayı itopyaya gelirse
  13. A

Modartpc sistem geliyor

mağazaya kesin gelir di mi 1650568957 yarın mağazaya gidicem çünkü itopyaya gelir kesin dimi elim boş dönmek istemiyorum birde oradan alabiliyor muyum hemen eve götürürüm
  14. A

Modartpc sistem geliyor

video atıldığı gibi satışa çıkacak ya hemen biterse
  15. A

Modartpc sistem geliyor

adam söylememiş ki videoda nasıl bilicem olup olmadığını yarın gidip elim boş dönmek istemem
  16. A

Modartpc sistem geliyor

yarın mağazaya gitsem oradan alabilir miyim
  17. A

Modartpc sistem geliyor

nerede satılıcak itopya da mı?
  18. A

mod art kasası nerede satılacak?

itopya da mı satılıcak bi bilgisi olan ve ben bu kasayı gidip itopyadan alabilir miyim yoksa online a özel midir?
  19. A

13K Bütçeye RTX 3060 Hazır sistem

ssd zayıf gibi görünüyor sizce başka SSD alma seçenekleri mevcut olur mu ve ne tavsiye edersiniz SSD olarak
Top Bottom