söaöeşgpwppwglfNerden biliyorsun dostum 200 ₺ fark ile o ssd opsiyonunun olacağını
Niye boş boş random atmaya çalışıp soru işareti koyuyorsun. Rahatsız mısın?söaöeşgpwppwglfvideoda kendisi söylüyor????
kusura bakma neyse SSD değiştirilir mi ve kasaNiye boş boş random atmaya çalışıp soru işareti koyuyorsun. Rahatsız mısın?
Kanalında paylaştı demen yeterliydi.
Değiştirilir ssd Samsung evo 980 en iyi modellerdendir. Ancak 500gb kioxia yi 240 Samsung la mı değiştirecekler yoksa 500 le mikusura bakma neyse SSD değiştirilir mi ve kasa
500 sanırsamDeğiştirilir ssd Samsung evo 980 en iyi modellerdendir. Ancak 500gb kioxia yi 240 Samsung la mı değiştirecekler yoksa 500 le mi
sabah seninle konuştuğumuz konu. kasa vsDeğiştirilir ssd Samsung evo 980 en iyi modellerdendir. Ancak 500gb kioxia yi 240 Samsung la mı değiştirecekler yoksa 500 le mi
sence değiştirilir mi kasa ve ssdsabah seninle konuştuğumuz konu. kasa vs
ssd kesinlikle değiştirmeye değer. kasa bütçen varsa değiştirirsen iyidir.sence değiştirilir mi kasa ve ssd
Evet, gayet iyi yapmışlar.sabah seninle konuştuğumuz konu. kasa vs
Ben 200 lira farkla 500e 500 değişeceklerini düşünmüyorum maalesef. Zaten normal fiyatları samsungun 240 ı kioxia nın 500 ünden yine pahalı500 sanırsam