Arama sonuçları: *

1. cagdascelebi

DA-G9 SİSTEMİN İÇİNDEN EKRAN KARTI VİDASI ÇIKMADI ?

Diyarbakırdaysan sana 20 tane getireyim yarın :D normalde sistemin içine kalan vidaları eklerler ama gözden kaçmış olabilir. O vidayı bir bilgisayarcıdan bile isteseniz ücretsiz olarak verecektir.
  2. cagdascelebi

Çözüldü✓ Da g9 sivi sogutmanin ledini nereye takicam

Düğmeye basınca diğer ışıklar değişiyor mu peki ?
  3. cagdascelebi

VOK-FRIDAY 3 Sipariş Durumu

Sen söyleyince baktım da şu an kargoya verilmiş görünüyor bende Bugün 13:39 da
  4. cagdascelebi

Ana Konu 🔥 Donanım Arşivi MD4 Sistem Çıktı 🔥

Al satçı olsam 3 5 arkadaşımı alır giderdim. Al satçı adamı engellemek çok güç.
  5. cagdascelebi

Anakarta bağlı olsa daha mük olur direk program üzerinden değişiriz
  6. cagdascelebi

Kablo boşta da olabilir. İnşallah kumandalı falandır. Aslında rainbow değil rgb yazıyor fakat insan güvenemiyor.
  7. cagdascelebi

Youtube da kasanın hiç tanıtımı bile yok ve açıkçası bende merak ediyorum bu meseleyi. +1
  8. cagdascelebi

Vok Newyear Sistem !!! 12999tl

Hangi oyun hediye geliyor acaba ?
  9. cagdascelebi

Valla ben al satçı değilim ama bu yeni sistemle şu anki sistemimi harmanlayıp birini kullanıp diğerini satacağım. Kartım internet alışverişine kapalı olmasına rağmen hızlıca kartı internet alışverişine açıp alabildim. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Yılbaşından sonra doların yapacağı şovdan...
  10. cagdascelebi

Aldım kardeşim.
  11. cagdascelebi

DA / GT2 Yanlış Ürün YARDIM

Kesinlikle sana hak veriyorum. Her şeyi geçtim herkesin telefon numarası zaten sistemlerinde var. En azından alıcı kişiyi arayıp onay isteyebilirlerdi. Onay vermemeleri durumunda iade yaparlardı hepsi bu. Şu an yaptıkları zorbalıktan başka bir şey değil.
  12. cagdascelebi

DA / GT2 Yanlış Ürün YARDIM

En azından bu değişiklikler için alıcılardan izin alınması gerekiyordu. "Şu parça kalmadığı için bu parçayı takmamız gerekiyor. izin için de bir sorun yoksa bu şekilde sistemi toplayıp gönderimini sağlayacağız" diye.
  13. cagdascelebi

Da s2 2. El fiyatı ne kadar eder

Senin yaptığın benim fikrimi eleştirmek :) 1631985563 Yanlışlıkla sizin yorumu alıntıladım da silemedim sonra :) problem yok yani.
  14. cagdascelebi

Kendi fikrimi belirttim.
  15. cagdascelebi

Dostum almak için uğraşmadım. Hak hukuk aradığım yok ve kendi fikrim olduğunu belirttim.
  16. cagdascelebi

Hocam eğer öğrenciysen belki paraya ihtiyacın vardır ama öğrenci değilsen bu sistemi bu fiyata almak için yanıp tutuşan gençler var. Herkes sizin gibi yaparsa zaten bu sistemlerin bir amacı kalmaz. Şu an bu sistemi alıp kullanmak isteyen bir kişinin hakkına girdiğini düşünüyorum (kendi fikrim)...
  17. cagdascelebi

Xxxxx

Beyler şu konuyu canlandırabilir miyiz lütfen :) Bende bu sistemi almak istiyorum ama aklımda tek bir soru var Anakart olarak +438TL fark ile MSI MAG B460M MORTAR alınsa nasıl olur ? Gerek var mı yok mu bu konu hakkında bilgi almak istiyorum. 1611073402 Sen kaça toplamıştın bilgisayarı dün ?
Top Bottom