MQUDN2UXNWU2BYWJWICB2UWI BağırttıMüslümanlığınızı bir sorgulayın
terket burayı.Müslümanlığınızı bir sorgulayın
Bak geldi bak. Müslümanlıktan girdi bile
11k görünüyo bendeŞu anda 9999₺ müq
0 fiyatı 11k zaten 2. El i söyledim11k görünüyo bende
Dayı sıfır şu an bendeki ne 2. Eli 12 ye satmaya caliscam olmazsa 115000 fiyatı 11k zaten 2. El i söyledim
Hocam ben müslüman değilim al sat yapabilir miyim?terket burayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak geldi bak. Müslümanlıktan girdi bile
Tesekkur ederim ogrenciyim paraya ihtiyacım yok hobi olarak yapıyorumHocam eğer öğrenciysen belki paraya ihtiyacın vardır ama öğrenci değilsen bu sistemi bu fiyata almak için yanıp tutuşan gençler var. Herkes sizin gibi yaparsa zaten bu sistemlerin bir amacı kalmaz. Şu an bu sistemi alıp kullanmak isteyen bir kişinin hakkına girdiğini düşünüyorum (kendi fikrim)
Yine de hayırlı uğurlu olsun.
Dostum öğrenci de değilim paraya da ihtiyacım yok hobi olarak yapıyorum ben. Herkese aynı anda satılan bir ürünü ben alıp sen alamıyorsan o senin sorunun hak hukuk aramaHocam eğer öğrenciysen belki paraya ihtiyacın vardır ama öğrenci değilsen bu sistemi bu fiyata almak için yanıp tutuşan gençler var. Herkes sizin gibi yaparsa zaten bu sistemlerin bir amacı kalmaz. Şu an bu sistemi alıp kullanmak isteyen bir kişinin hakkına girdiğini düşünüyorum (kendi fikrim)
Yine de hayırlı uğurlu olsun.
Dostum almak için uğraşmadım. Hak hukuk aradığım yok ve kendi fikrim olduğunu belirttim.Dostum öğrenci de değilim paraya da ihtiyacım yok hobi olarak yapıyorum ben. Herkese aynı anda satılan bir ürünü ben alıp sen alamıyorsan o senin sorunun hak hukuk arama
Hocam ben müslüman değilim al sat yapabilir miyim?
Rızkın 10 da 9 u ticarette ve cesarettedir. Ey müslüman kardeşim.Müslümanlığınızı bir sorgulayın
Cahille sohbeti kestim dooost dost. Diyen türküyü bildin mi ?Dostum öğrenci de değilim paraya da ihtiyacım yok hobi olarak yapıyorum ben. Herkese aynı anda satılan bir ürünü ben alıp sen alamıyorsan o senin sorunun hak hukuk arama
Artık adamın kendi malı oldu istediğini yapar arkadaşlar, neden linçleyeceksin kiLinç tayfa geliyor hissediyorum.