"Düşünebilirim" dedim zaten hocam. Şu an arafta gibi bir şeyim. Ya dizüstü ya sistem9.2k ya mı talipsin?
Adam zaten o fiyata aldı. Bence 10.5 dan aşağı vermemesi lazım.
"Düşünebilirim" dedim zaten hocam. Şu an arafta gibi bir şeyim. Ya dizüstü ya sistem9.2k ya mı talipsin?
Adam zaten o fiyata aldı. Bence 10.5 dan aşağı vermemesi lazım.
Serbest piyasa aga isteyen istediğini yapar kimse bişey diyemez.@Darari0 forumu hemen kapat. Seni yıpratacaklar.
Öyle yaparsan duruma göre bakılır dediğin gibi.11k olanda bitsin ondan sonra gerisine bakcaz artık
Dur bi gelsinler görürsün. Adamlar al sat yapanı vatan haini ilan ediyor.Kim yıpratıyo dayı al sat yapmak yasak değil beceriksiz olmasalarmış mis gibi aldım fiyatıda guzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ciddimisin ?Serbest piyasa aga isteyen istediğini yapar kimse bişey diyemez.
He la nolacak ki.Dur bi gelsinler görürsün. Adamlar al sat yapanı vatan haini ilan ediyor.
Ciddimisin ?
O da al satcı kankaSerbest piyasa aga isteyen istediğini yapar kimse bişey diyemez.
İyi tamamO da al satcı kanka
Hacı haklı değil miyim ya al satcilari linclemek mi lazım anlamadım?Dur bi gelsinler görürsün. Adamlar al sat yapanı vatan haini ilan ediyor.
Ciddimisin ?
Yav sen bakma onlara kimse kimsenin cebine 20 lira koymuyor. Fırsatın varsa tabii ki yapacaksın kimi ilgilendirir.İyi tamam
Hacı haklı değil miyim ya al satcilari linclemek mi lazım anlamadım?
E tamam bende onu diyom işte.Yav sen bakma onlara kimse kimsenin cebine 20 lira koymuyor. Fırsatın varsa tabii ki yapacaksın kimi ilgilendirir.
Din ve devlet işleri bakanı da teşrif ettiler hoş geldiniz sayın bakanımMüslümanlığınızı bir sorgulayın