Arama sonuçları: *

1. emrew1

DA 5 Sistem Geldi, Öndeki RGB'leri Nasıl Kontrol Ederim?

Bilgisayarım DA-5 Değil Ama Kasamdaki Kablolar Ekran Kartımın Fanına Değdiği İçin İlk Aldığımda Çok Ses Yapıyordu PC’yi Aldıktan 1 Ay Sonra Ekran Kartını Söküp Takacaktım (Macun Daha İyi Sürebileyim Diye) Orada Sökerken Farkettim Kablonun Fana Değdiğini Kablo Düzenini Farklı Taraftan Yapınca...
  2. emrew1

DA Yeni Sistem Hakkında

Sistemler İptal Oldu Bence Ve Abdullah Abi Cumartesi Günü Post Attığı Ekran Kartını İnceleyecek Boşuna Sistem Beklemeyin Derim Ama Foruma Özel Sistemde Olabilir
  3. emrew1

DA-5 İtopya'nın Karttan Parayı Çektikten Sonra Siparişi İptal Etmesi

Stok Biterse Alabilir Mi Dedim Ürünü Vermeliler Falan Mahkemeye Başvur Falan Demişsiniz Ama İtopyanın Yazısını Okursanız Demişki Ürünü Zaten Size Sattık Öyle Sörünmesi Sistemsel Hata 1621876309 Para İade Edilmedi Ürününü Verecekler Sistemsel Hata Olmuş İtopyanın Mesajını Okursanız
  4. emrew1

Hocam 11K Sistem Aldım MSI Monitör Aldım En İyilerinden Zaten 4K SteelSeries Set Aldım 3.5K 1K’ya Yakında Kablo Mouse Bungee Korumalı Priz Falan Aldım 1K’ya Yakın (Aksesuarları Sonradan Ayrı Ayrı Aldım)
  5. emrew1

Hayranınım İtopya Ab Adamsın 20K’ya Alacağım Sistemi İndirimle 14K’ya Aldım 1621873977 Adamın Mesajını Okuyun Bence Stok Bitse Bile Sistemin Fiyatını Değişmeden Vereceklermiş 1621874162 Konunun Başlığını Adamsın İtopya Yapsana @SabroNN .
  6. emrew1

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Sırf Sistem İçin Foruma Katılmış Birinin Bunu Söylemesi İronik LCLWMDPSKXPW
  7. emrew1

ModArt PC White ROG Strix Sistem

Neyse Hocam Ben Yinede 360Hz Alayım FPS Oyunlarını Daha Fazla Oynuyorum Hikayeli Oyunlardan Peki 2K Desteği Varmı Bu Monitörde 1621769069 https://www.itopya.com/asus-245-rog-swift-pg259qnr-360hz-1ms-dp-hdmi-g-sync-fhd-fast-ips-gaming-monitor/ Linkini Bırakayım
  8. emrew1

CoD Veya Hikayeli Oyunlar Dışında Valorant Falan’da Oynayacağım Onlar İçin 360Hz İstiyorum Zaten Onunda 4K Desteği Var Diye Hatırlıyorum
  9. emrew1

Aslında Custom Sıvı Soğutmaya Çok Sıcak Bakmıyorum Ama Hangisi Daha İyi Olur 1621768360 Birde Klavye Mouse Kulaklık Monitör önerebilir misiniz? Bu Bütçeye 1621768439 Monitör Olarak ROG 360Hz Düşünüyorum Birde
  10. emrew1

3090 Ve Ryzen 9 5950X Halini Değil Mi
  11. emrew1

Modart PC’nin Topladığı PC’yi Toplarsam Bana Kaça Patlar Peki ? 1621767978 Yok Tamamen Oyun İçin Kullanacağım Sistemi
  12. emrew1

Hocam Ben Sadece İşlemci Üzerinde Sıvı Soğutma Kullanmayı Düşünüyordum Bu Custom Sıvı Soğutmalarla Warzonede Falan Kaç Derece Oynarım
  13. emrew1

Sistem Güzelmiş Fakat Site Güvenilir Mi ?
  14. emrew1

Bu Sistemi Şimdi Toplasam 3090 + Ryzen 9 5950X Versiyonunu Kaça Toplarım Beyaz Olacak Bütün Parçalar Ve Bunu Toplarsam Yanına G Pro Superlight Almayı Düşünüyorum Ama Klavye Ve Kulaklıkta Kararsız Kaldım Onada Yardımcı Olursanız Sevinirim.
  15. emrew1

DA SİSTEM 5 STOK PROBLEMİ

Lan 50 Tane Konu Açıldı Neyinize Yetmiyor 200 Mesajlı Konular Var Sistemlerle Alakalı Neden Hala Konu Açıyorsunuz Gidin Onları Okuyun Artık Klavyemi Monitörüme Saplayacağım Sinirden
  16. emrew1

Donanim arşivi forum üyelerine özel fiyat performans sistemi ne zaman çıkaracak?

Bence İlk Titanyum Sonra Platinum Sonra Gold Sonra Silver Sonra Bronz Hepsine 5 Dakika Ara İle Link Verilse Çok İyi Olur
  17. emrew1

Donanim arşivi forum üyelerine özel fiyat performans sistemi ne zaman çıkaracak?

Birde Dün Açılan Bir Konuda Gold Bir Üye 2-3 Tane Al Sat İçin Almaya Çalışmıştı Diye Hatırlıyorum Onlar Ne Olacak (Belkide 1 Tane Alacaktır Al-Sat İçin)
  18. emrew1

O Zaman Almam Ya Zaten İhtiyacım Yoktu Kuzenime Alacaktım
Top Bottom