Arama sonuçları: *

1. G

🚨 Vatan PC 4060Tİ SİSTEM 22999TL 🚨

Hicbir fikrim yok hocam yok derim ondan daha iyisi gelir gelir derim asla o tarz bisi gelmez falan o yüzden belirlediğin butcede uygun bir sey düştüğünde yapis gec
  2. G

🚨 Vatan PC 4060Tİ SİSTEM 22999TL 🚨

yaniii güzel 7500f 4060ti 8 i 22700 e cekmistik o daha güzeldi ama bu da güzel alınır
  3. G

VATAN 7500F-4060TI 22699TL KOOOŞ

Direkt çektim goat v3 vardi guzel upgrade oldu terto
  4. G

🚨PCH GOAT V4 SMOKİN SİSTEM GELİYOR🚨

goat v3 işte bu yani şu anki kurda normal fiyat aralık sonu 16 ya alanlar 20 ye satmıştı su an da 21500 ihtiyaç varsa alınır öyle ekstra bir fp si yok normal
  5. G

diğer sistemlerin özellikleri yorum kısmına sabitlenmiş 4060ti bir de ddr4 olmasına rağmen mi 29k feci patlattı
  6. G

2140 stoğun yarısı elde kalınca gelen pişmanlık hissi 4060ti fiyatı üzdü bu fiyatlara alan olmaz herhalde gidip 2. elden toplanır tertemiz
  7. G

4060 ti 29 çok olmuş sanki onu bir 23 falan beklerdim madem goat çok olmuş harbiden hiç tatmin etmedi 4070 super sistem alacaklar için okey gibi diğerleri yok 16 ya v3 ümüzü almışız iyi ki
  8. G

atılmış hemen sildim sakin
  9. G

herkese gökten bilgiler geliyor ben de gökten bir bilgi atayım bugün alamıyormuşuz gibi bir şey söyleyip kaçıyorum
  10. G

sistem ihtiyacın varsa goat her türlü kaçırılmayacak türden olur aradığın nitelikler özel şeyler değilse tabii takip ediyorum her yorumu forum üyelerinin genel beklentisi 25-30k
  11. G

v3 ü ben de aldım kullanıyorum da aktif olarak faturaya yansıyan fiyatlara baktım parça parça o zamanki fiyatları az çok hatırlıyorum o zamanlara göre parça bazında işlemci ve ekran kartında yüzde 35-40 civarı daha düşükmüş faturaya yansıyan hali diğer parçalarda yüzde daha düşük şekilde ama...
  12. G

🤩PCH SMOKİN 4060 SİSTEM 15999TL🤩

Uiyy sistem geldi telefondan alanlardanim ben de ama herhangi bir kargoya verildi mesaji gelmedi sabah bir anda dagitima cikti bildirimi geldi sok olduk simdi elimize ulasti acip kurma islemleri baslasin misss
  13. G

aynen işte arkadaşa direkt onaylıyorum yazabileceği gitmemiş sanırım bana da çok gecikti diye arayıp istemiştim onaylıyorum sonrası tekrar yanıt gelmiyor tabii aynen
  14. G

evet onaylıyorum diye yanıtladığımız mail dediğin gibi ön bilgilendirme ve satış
  15. G

onay maili ilk gün bana da gelmemişti aramıştım yollanmış dediler ama bir sorun olmuş herhalde gelmemiş tekrar yollar mısınzı dedim yolladılar arayıp söyle yollarlar hemen onlarda sana yollandı gözüküyordur büyük iht bana da öyle olmustu
  16. G

kasanın beyaz olduğunu şimdi öğrendim abi şaka mı efsane oldu yeni de akko beyaz klavye almıştık bala fenasal sistem alanlara ho
  17. G

Baktim spam falan yok hala neyse aradim tekrar bekliyoruz soralim bir anda yok bitti sizinkiler de iptal demesinler
  18. G

30 dk yı geçti bende hala gelmedi değişik
  19. G

hocam onay maili düştü mü yoksa yoğunluktan geç mi düşer herkese soruyorum böyle merak ettim bayağı oldu çünkü
Top Bottom