Neler Yeni

🤩PCH SMOKİN 4060 SİSTEM 15999TL🤩

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Aderal

80+ Bronze
Mail kutunu kontrol et. Telefonla sipariş veren herkese beyaz ekran kartı ve kasa geldi sanırım.
Telefonla değil mağazadan aldım hocam siyah mi beyaz mi dedi adam beyaz aldık bakalım ama bilmiyorum ekran kartı mi kasa mi? İkisinde beyaz gelirse akar. Mağazadan direk teslim etmediler 3-4 gün sürer dediler. Benim gittiğim mağaza epey kalabalıktı zaten.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Telefonla değil mağazadan aldım hocam
Hmm o zaman bilmiyorum. Telefondan alanlara beyaz sistem verip torpil yaptılar galiba :D. Fatura vs aldıysanız eğer orda yazıyor olması lazım. Mağazalarda siyah vermiş olabilirler çünkü tanıtım videosu siyahtı.

Aderal

80+ Bronze
Hmm o zaman bilmiyorum. Telefondan alanlara beyaz sistem verip torpil yaptılar galiba :D. Fatura vs aldıysanız eğer orda yazıyor olması lazım. Mağazalarda siyah vermiş olabilirler çünkü tanıtım videosu siyahtı.
fatura değil tahsilat makbuzu verdiler 16bin ödeme yapıldığına dair. Ama mağazada bana sordular beyaz mi siyah mi diye beyaz aldım ama ekran kartını beyaz aldım sanıyordum eğer kasa da beyazsa çok iyi.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
fatura değil tahsilat makbuzu verdiler 16bin ödeme yapıldığına dair. Ama mağazada bana sordular beyaz mi siyah mi diye beyaz aldım ama ekran kartını beyaz aldım sanıyordum eğer kasa da beyazsa çok iyi.
alan herkese hayırlı olsun dostlar Pc hocasi hikayelerine baktıkça çok mutlu oldum hazırda sistemim var biraz 4070 civari sistem bekledigim için almadım ihtiyacı olanlar almıştır umarim herkes adina mutluyum 🥲

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert Can
Gönül isterdi ki yetişeyim alayım ama geç gördüm be ^^

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Draq123
sadece 4060ın ikinci elde sarı sitedeki yığınına bir bak ve fiyatına bak. fiaytı sürekli düşüyor çünkü kimse almıyor. yani ikinci elde insanlar diyorki 4060 alacağıma gider 3070 alırım daha güçlü olur. o yüzden işi bilen adam bu sistemi almaz. daha iyisini kovalar.
Aynen

Aderal

80+ Bronze
Mağaza stoğu bitti mi ki
2 saat oldu hocam biteli
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece 4060ın ikinci elde sarı sitedeki yığınına bir bak ve fiyatına bak. fiaytı sürekli düşüyor çünkü kimse almıyor. yani ikinci elde insanlar diyorki 4060 alacağıma gider 3070 alırım daha güçlü olur. o yüzden işi bilen adam bu sistemi almaz. daha iyisini kovalar.
Al satçılar için diyorsan eyvallah ama son kullanıcı için on numara sistem hocam

Top Bottom