Neler Yeni

🤩PCH SMOKİN 4060 SİSTEM 15999TL🤩

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,625
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
2 saat oldu hocam biteli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Al satçılar için diyorsan eyvallah ama son kullanıcı için on numara sistem hocam
Ne bilim spora gidiyordum hiç görmedim 😁

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,669
İsim
Kerem Çavuş
Hmm o zaman bilmiyorum. Telefondan alanlara beyaz sistem verip torpil yaptılar galiba :D. Fatura vs aldıysanız eğer orda yazıyor olması lazım. Mağazalarda siyah vermiş olabilirler çünkü tanıtım videosu siyahtı.
telefonla alan herkese beyaz verildi videoda söylüyor ama kasanın beyaz olduğunu bilmiyordum
fatura değil tahsilat makbuzu verdiler 16bin ödeme yapıldığına dair. Ama mağazada bana sordular beyaz mi siyah mi diye beyaz aldım ama ekran kartını beyaz aldım sanıyordum eğer kasa da beyazsa çok iyi.
Mağazadan alınca öyle oluyor hocam sıkıntı olmaz kağıtta yazan tarihte gidip alabilirsiniz

oliveforge99

80+ Silver
Kasadaki arkadaş stoğun aslında çok önceden bittiğini fakat sıraya giren arkadaşları mağdur etmemek adına daha fazla satış yapıldığını söyledi

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Kasadaki arkadaş stoğun aslında çok önceden bittiğini fakat sıraya giren arkadaşları mağdur etmemek adına daha fazla satış yapıldığını söyledi
Alakası yok kartım şifresiz işlem yaptı hata verdi. Şifresiz satış yapamayacağını söyledi kasiyer. Müşteri hizmetleri ile görüşüp duzeltene kadar stok bitti ekstra satış yok yani

lebron23

80+ Bronze
Kasa
Alakası yok kartım şifresiz işlem yaptı hata verdi. Şifresiz satış yapamayacağını söyledi kasiyer. Müşteri hizmetleri ile görüşüp duzeltene kadar stok bitti ekstra satış yok yani
Hayır var. yukarıdaki arkadaşın dediği şekilde satın aldım bende :)

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Kasa

Hayır var. yukarıdaki arkadaşın dediği şekilde satın aldım bende :)
Bu nasıl iş ben anlamadım şifresiz 5 defa girip kartı bloke etti sonrasında stok bitti diyip yolladı

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
Al satcilar stogu tuketemedi bu sefer daha cok ihtiyaci olan aldi buna sevindim keske online stoklu sistemlerdede öyle olsa VOK kacirdim 4070 li siteye girmedigi icin alamadik daha

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,718
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Benim de 2si de beyazmiş buradan gördüm :D

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Cefika

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,275
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Al satcilar stogu tuketemedi bu sefer daha cok ihtiyaci olan aldi buna sevindim keske online stoklu sistemlerdede öyle olsa VOK kacirdim 4070 li siteye girmedigi icin alamadik daha
Yakında 4070'li sistem gelecek bence dostum. Pch YouTube yorumlarında en çok istenen sistem. 2024'ün ilk çeyreğinde bir tane 4070 sistem kesin gelir. Vok friday kadar f/p olmaz ama. Yeni yıl zamanlarını koyarlar.

Top Bottom