furkangorur
80+ Silver
Dahası
tam al satmalık uyumasam kaçırmazdım. Alıp 4-5 ay bekletin 25-26k ya falan satarsınız en az.
Hiç sanmıyorum. Alıp kullanıp önümüzdeki yaz 20'ye anca satarsınız. O da düşük ihtimal.tam al satmalık uyumasam kaçırmazdım. Alıp 4-5 ay bekletin 25-26k ya falan satarsınız en az.
4060lı sistemler 3-4 ay önce 15-16k iken şuan 20-21k yı geçebiliyor. Yani uyumasaydım 10 tane alırdım. 6 ay sonra 4060ları tekil 15e bile satsam yetiyor zaatenHiç sanmıyorum. Alıp kullanıp önümüzdeki yaz 20'ye anca satarsınız. O da düşük ihtimal.
enflasyonda zaten eriyor para aynı hesaba gelir4060lı sistemler 3-4 ay önce 15-16k iken şuan 20-21k yı geçebiliyor. Yani uyumasaydım 10 tane alırdım. 6 ay sonra 4060ları tekil 15e bile satsam yetiyor zaaten
sonuçta şuan ki paranı enflasyona karşı az çok koruyorsun. Buna da TC de fırsatçılık deniyor.enflasyonda zaten eriyor para aynı hesaba gelir
1 saat 15 dakikada stoklar bittiMağaza stoğu bitti mi ki
Sizi ne zaman çağıracaklar hocam tarih verdiler mi? Bana net bir tarih veremeyiz dediler.Yarın gitsem montaj yapmaktan vazgeçtim desem verirlermi telefonla arayıp gene sorcam.
Pusudaydım benYaw arkadaş bı yakalayamadım fp sistemleri bitiyor millette ne para varmis
O pusu hiçbir zaman bitmez stok 5/10 bin de olsa aziz milletimiz ekonomik şartlardan dolayı böyle sistemlere yöneliyor yoksa 45/50/70/80 e tonlarca PC var öyle duruyor boştaPusudaydım ben
Çok doğru abi. Herkes uçuk maaşlar almıyor sonuçta. Sonunda yetişip alabildim bendeO pusu hiçbir zaman bitmez stok 5/10 bin de olsa aziz milletimiz ekonomik şartlardan dolayı böyle sistemlere yöneliyor yoksa 45/50/70/80 e tonlarca PC var öyle duruyor boşta