Neler Yeni

🤩PCH SMOKİN 4060 SİSTEM 15999TL🤩

Perze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
ibrahim özcan
he kesiyo burdakiler çoluk çocuk alsattan para kazanmaya çalışıyor işte sende diyon fatura kesiyon mu :D
64 bin tl yi kasaya bağlayan çocukmu olur :D al satı geçmiş ticarete dönmüş iş, maliye kıstırırsa öttürür valla

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
64 bin TL yi kasaya bağlayan çocukmu olur :D al satı geçmiş ticarete dönmüş iş, maliye kıstırırsa öttürür valla
20-22 yaşında çoluğa çocuğa 100-200 bin tl kredi kartı limiti veriyor bankalar artık basit şeyler :D

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,620
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
20-22 yaşında çoluğa çocuğa 100-200 bin TL kredi kartı limiti veriyor bankalar artık basit şeyler :D
O limit öyle kolay alınmıyor uzun zamandır 4/5 banka da hesabım var limitlerim hiçbir zaman öyle olmadı olmuyor da

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
O limit öyle kolay alınmıyor uzun zamandır 4/5 banka da hesabım var limitlerim hiçbir zaman öyle olmadı olmuyor da
para çeviremiyorsunuz demekki. sırf iş bankasında 300 bin kredi kartı limitim var benim. diğer bankaları saymıyorum bile. kartın boş yatmasıyla limit açmıyolar.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,620
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,620
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
para çeviremiyorsunuz demekki. sırf iş bankasında 300 bin kredi kartı limitim var benim. diğer bankaları saymıyorum bile. kartın boş yatmasıyla limit açmıyolar.
Ceviremiyorum tabii ki o kadar zengin değiliz para dönsün ticari hesap olsa olur da şahıs da olmuyor o

nextman--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
ali metehan izci
Telefon üzerinden sipariş verip parça değişikliği yapabilen oldu mu ? ben sipariş verdiğim de sadece mağaza siparişlerinde parça değişikliği yapılabildiği söylenmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,676
Üyeler
162,716
Son üye
ibrahimakyol
Top Bottom