Neler Yeni

🤩PCH SMOKİN 4060 SİSTEM 15999TL🤩

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,586
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Doğukan Karaoğlan
Bende mağazadan aldım hocam aynı şekilde fatura vs. Verilmedi tahsilat makbuzu verdiler sadece
umarım bir sıkıntı oluşmaz da erkenden alabiliriz sistemi heyecanla bekliyorum aramalarını. Size tahmini kaç gün içerisinde ulaşacağız dediler ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,586
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hayırlı olsun reis hızlısın 1 günde 😂 bende alsaymisim keske demedim değil yani yetisirsim ama 4070 lazım simdi alacam 4070 indirim gelecek zort olacam neyse
Şuan yılbaşı öncesi piyasa kızgın yılbaşından sonra asıl fiyatları görürüz

Senerr

80+ Bronze
4060 8gb Nvidia nın cimriliğine maruz kalmış bir kart. Beni tatmin etmediğini söylemeliyim. 3060'la arasındaki performans farkı az 3060ti ın gerisinde kaldığı oyunlar var. 3070'in de net bir şekilde gerisinde. 6700xt'nin gerisinde belki rx6700'ün bile gerisindedir. Verimliliğine diyecek bir şey yok tüm 4000 serisi kartlar gibi verimli. Sistemin de fiyatı smokini hak etmez diye bir şey yok. 4060'ın fiyatına bakıldığında sistemin fiyatı gerçekten iyi. Sadece benim söylemek istediğim pc bir kere alındığı için geçmişte 20kya abdullah abinin çıkardığı 13400f 4060ti 12gb sistem ve vok friday gibi am5 4070 sistemlerin f/p ve uzun ömürlülük anlamında daha tatmin edici olması. Bu fiyata düşük bütçeli kullanıcı için zaten başka alternatifi yok ama biraz daha parası olan daha çok performans isteyen adamı da (benim gibi) ekran kartı tatmin etmez. Al sat anlamında da 2. elde yukardaki arkadaşın dediği gibi 3070 ekran kartı kesinlikle tercih edilmeli. 4060 oyuncular tarafından rağbet gören bir kart değil. Umarım açıklayıcı olmuştur kendimi güzel ifade edebilmişimdir :).
Sistemden az çok anlayan biri RTX4000 serisinin giriş seviyesi kartı olduğunu bilir 4060'ın ama Türkiye'de bu böyle kesinlikle değil. Ben RTX4060'lı laptop aldığımda bana uzaylı gözüyle bakan çok insan var yani bunu utanarak söylüyorum. 2023 GTX1650 kartı satın alan arkadaşım var ya. Ha dediğinizi gayet anladım çok güzel ifade etmişsiniz bu yazdıklarınız ile aynı bende aynı fikirdeyim ama aşağıdaki arkadaşta mesela bana uzaylı gibi bakıyor şu an çünkü anlatmaya çalıştığım şeyi anlamadı. 16.000 TL sistem verilmiş izdiham çıkmış paran varsa neden madem hala 4060 zayıf ve bu sistemde yetersiz diye yazmaya gelir bir insan onu anlamıyorum halbuki özelleştirmede vardı.
Kanka defol git ya başımdan engelliyorum seni.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kemalhan Altay
Şuan yılbaşı öncesi piyasa kızgın yılbaşından sonra asıl fiyatları görürüz
hocam bugun dolar alayim diye ciktim ziraat 30.50 den satıyor kuyumcu 29.70 1k dolarda arada 800 tl var saka gibi. 30 k para elimde eriyecek az daha sistem almazsam

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,586
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam bugun dolar alayim diye ciktim ziraat 30.50 den satıyor kuyumcu 29.70 1k dolarda arada 800 TL var saka gibi. 30 k para elimde eriyecek az daha sistem almazsam
Bende de birikmiş var nereye koysam diye düşünüyorum gram alsam uzun vadeli olur bunlar bilemedim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,586
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sistemden az çok anlayan biri RTX4000 serisinin giriş seviyesi kartı olduğunu bilir 4060'ın ama Türkiye'de bu böyle kesinlikle değil. Ben RTX4060'lı laptop aldığımda bana uzaylı gözüyle bakan çok insan var yani bunu utanarak söylüyorum. 2023 GTX1650 kartı satın alan arkadaşım var ya. Ha dediğinizi gayet anladım çok güzel ifade etmişsiniz bu yazdıklarınız ile aynı bende aynı fikirdeyim ama aşağıdaki arkadaşta mesela bana uzaylı gibi bakıyor şu an çünkü anlatmaya çalıştığım şeyi anlamadı. 16.000 TL sistem verilmiş izdiham çıkmış paran varsa neden madem hala 4060 zayıf diye yazmaya gelir bir insan onu anlamıyorum halbuki özelleştirmede vardı.
Sıfır fiyat performans olarak bakın olaylara ikinci el 3070 lerde var 4060 dan iyi ama herkes alamıyor 16k ya bu sistem bedava bu piyasa da böyle mevcut tr ekonomisine göre düşünün biraz bence 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

grami kuyumcu 2070 diyor altin al dolar alma diyor ona kalsa ama en son hic bisey almayarak eritecez paralari
Bilemiyorum valla ben almıyorum kalsın napalim kısmet artık

Senerr

80+ Bronze
Sıfır fiyat performans olarak bakın olaylara ikinci el 3070 lerde var 4060 dan iyi ama herkes alamıyor 16k ya bu sistem bedava bu piyasa da böyle mevcut tr ekonomisine göre düşünün biraz bence 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bencede bedava ve bunun üstüne kimilerine bakıyorum hala bir hayıflanma isteksizlik var. Bana defol git diyen adama bakıyorum sanki zorla 4060 alıyormuş gibi tavır var adamda bunu foruma bide yazmaya gelmiş. Aslında bunu düşünerek özelleştirme koymuşlar ama işte. Forumlar böyle insanlarla doldu zatende neyse konu bu değil.

Bir de eski fiyatlandırmadan bahsediyor ya. Nvidia karta 8 gb vram yerine 10 gb koysa yine aynı fps değerlerini verse herkes susacakta Nvidia'ya tepkinin suyunu çıkaracağız. Halbu ki konu ise bilgisayarı kaçıran dolu. Tepki göstermek bir haktır ama yeri burası değil bence özellikle Nvidia cimriliği bakımından.

Son düzenleme:
Top Bottom