o bu değilde beyler Pc hocasının durumlarındaki çocukları mutlu görünce harbi sevindim. sitelerdeki çıkan sistemler anında bitiyor ihtiyaç sahipleri alamıyordu bu sefer doya doya aldı muhtemelen millet onu bilmek almasamda beni mutlu ettiAlıntıyı görüntüle
giriş :
Alıntıyı görüntüle
gelişme :
Alıntıyı görüntüle
sonuç :
Alıntıyı görüntüle
Knk dibinde vatan 15 dk mesafe komşu fln toplasam 10 tane bile alırdım ama hiç almadim çünkü o gün evde deildim jwnfiwaharbi mi
Baştakini ironi olsun diye dedim gerçi eskisi gibi artık yok eskiden çok oluyordu şimdi dengeler değişti hoş bana fark etmiyor nadiren alıp satıyorum bunun teşkilatıni kurmadımAlıntıyı görüntüle
giriş :
Alıntıyı görüntüle
gelişme :
Alıntıyı görüntüle
sonuç :
Alıntıyı görüntüle
Ya sen zaten herşeyi alırdın o kesin cebinde 300 bin TL pusuda bekliyorsunBen almaya niyet etseydim 7 8 tane çekerdim
10 tanesini 160 bin TL yapar nasıl alıyorsunKnk dibinde vatan 15 dk mesafe komşu fln toplasam 10 tane bile alırdım ama hiç almadim çünkü o gün evde deildim jwnfiwa
Her bütçeye göre PC yapılıyor Taner Aydos işini gerçekten hakkıyla yapıyor adam hep güzel fiyatlarda sistem yaptı ona bakarsak ikinci el de 3090/3090ti ile de sistemler alınır toplanır 4070 e vs de gerek yok yani sıfır sistem illa herkes ikinci el alacak diye bişey yok tartışmasız en iyi fiyatlı 4060 sistem bu şuan bu zamanda bu oldu geçmişe bakarak yorum yapmam fazla çünkü tr de yarışıyoruz her gün zamlar fiyatlar değişiyor yorum yapıyorsak bence fiyatına göre yorum yapmalıyız yok o bunu çıkarmıştı bu özellikler vardı demek bana göre yersiz olur çünkü şu anda yaşıyorsun herşeyin fiyatı artıyor iğneden ipliğe bu adam hep işini hakkıyla layıkıyla yaptı yapmaya da devam edecektir işini güzel hakkıyla yapana her zaman sempatim var şunu da söyleyeyim evet bu şuanki mevcut şartlarda SMOKİN lik bir sistemdi.4060 8gb Nvidia nın cimriliğine maruz kalmış bir kart. Beni tatmin etmediğini söylemeliyim. 3060'la arasındaki performans farkı az 3060ti ın gerisinde kaldığı oyunlar var. 3070'in de net bir şekilde gerisinde. 6700xt'nin gerisinde belki rx6700'ün bile gerisindedir. Verimliliğine diyecek bir şey yok tüm 4000 serisi kartlar gibi verimli. Sistemin de fiyatı smokini hak etmez diye bir şey yok. 4060'ın fiyatına bakıldığında sistemin fiyatı gerçekten iyi. Sadece benim söylemek istediğim pc bir kere alındığı için geçmişte 20kya abdullah abinin çıkardığı 13400f 4060ti 12gb sistem ve vok friday gibi am5 4070 sistemlerin f/p ve uzun ömürlülük anlamında daha tatmin edici olması. Bu fiyata düşük bütçeli kullanıcı için zaten başka alternatifi yok ama biraz daha parası olan daha çok performans isteyen adamı da (benim gibi) ekran kartı tatmin etmez. Al sat anlamında da 2. elde yukardaki arkadaşın dediği gibi 3070 ekran kartı kesinlikle tercih edilmeli. 4060 oyuncular tarafından rağbet gören bir kart değil. Umarım açıklayıcı olmuştur kendimi güzel ifade edebilmişimdir .
Bu arada 10 tane harbi alabilirdim.Baştakini ironi olsun diye dedim gerçi eskisi gibi artık yok eskiden çok oluyordu şimdi dengeler değişti hoş bana fark etmiyor nadiren alıp satıyorum bunun teşkilatıni kurmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya sen zaten herşeyi alırdın o kesin cebinde 300 bin TL pusuda bekliyorsun
10 tanesini 160 bin TL yapar nasıl alıyorsun
Her bütçeye göre PC yapılıyor Taner Aydos işini gerçekten hakkıyla yapıyor adam hep güzel fiyatlarda sistem yaptı herkes ona bakarsak ikinci el de 3090/3090ti ile de sistemler alınır toplanır 4070 e vs de gerek yok yani sıfır sistem illa herkes ikinci el alacak diye bişey yok tartışmasız en iyi fiyatlı 4060 sistem bu şuan bu zamanda bu oldu geçmişe bakarak yorum yapmam fazla çünkü tr de yarışıyoruz her gün zamlar fiyatlar değişiyor yorum yapıyorsak bence fiyatına göre yorum yapmalıyız yok o bunu çıkarmıştı bu özellikler vardı demek bana göre yersiz olur çünkü şu anda yaşıyorsun herşeyin fiyatı artıyor iğneden ipliğe bu adam hep işini hakkıyla layıkıyla yaptı yapmaya da devam edecektir işini güzel hakkıyla yapana her zaman sempatim var şunu da söyleyeyim evet bu şuanki mevcut şartlarda SMOKİN lik bir sistemdi.
Ekonomi kötü diye gelme buraya seni hınzır alsaydın o zaman veya aldırsaydin neyi bekledinBu arada 10 tane harbi alabilirdim.
Evde deilgidimEkonomi kötü diye gelme buraya seni hınzır alsaydın o zaman veya aldırsaydin neyi bekledin
Neyse bir dahakine 20 tene alırsınEvde deilgidim
öyle mi peki ikinci elde 3070in fiyatına bir bakalım. düştükçe düşüyor mu? çünkü satış mantığına değil ikinci elde arz talebe bakacaksın. he sen bunu anlayamamışsın. anlamamayada devam edebilirsin. çünkü çok daha ucuza ikinci elde 4060tan güçlü 3070 hazrı sistemleri satıyorlar bunuda anlayamadıysan demekki al-sat için sistem aldın büyük g.o.sen öyle san alan alcak çok rahat şekilde satılcak 4060ti satılırken 3070ti yokmuydu sanki bu nasıl mantık al satcılar kansında 1 tane ben çekiyimmi kafasındasın anlamadım
ben o an fark etmeyip boyle diyince almadım sonradan dank etti alayım dedim stok bitmistiBaştakini ironi olsun diye dedim
Sağlık olsun fiyatı çok iyiydi gerçektenben o an fark etmeyip boyle diyince almadım sonradan dank etti alayım dedim stok bitmisti
18.500 e alıcı buldum ne konuşuyon, kıçımın kenarı ona rağmen satmıcamöyle mi peki ikinci elde 3070in fiyatına bir bakalım. düştükçe düşüyor mu? çünkü satış mantığına değil ikinci elde arz talebe bakacaksın. he sen bunu anlayamamışsın. anlamamayada devam edebilirsin. çünkü çok daha ucuza ikinci elde 4060tan güçlü 3070 hazrı sistemleri satıyorlar bunuda anlayamadıysan demekki al-sat için sistem aldın büyük g.o.