🤩PCH SMOKİN 4060 SİSTEM 15999TL🤩

Bende gittim de bitti dedi heyecandan hikayelere bakmayı unuttum mağazaya gittiğimde saat 7.30 du meğersem adam 6.51 de hikaye atmış bitti diye heyecandan fırladım neyse sağlık olsun napalım :)
Gönül isterdi ki yetişeyim alayım ama geç gördüm be ^^

Hmm o zaman bilmiyorum. Telefondan alanlara beyaz sistem verip torpil yaptılar galiba :D. Fatura vs aldıysanız eğer orda yazıyor olması lazım. Mağazalarda siyah vermiş olabilirler çünkü tanıtım videosu siyahtı.
telefonla alan herkese beyaz verildi videoda söylüyor ama kasanın beyaz olduğunu bilmiyordum
fatura değil tahsilat makbuzu verdiler 16bin ödeme yapıldığına dair. Ama mağazada bana sordular beyaz mi siyah mi diye beyaz aldım ama ekran kartını beyaz aldım sanıyordum eğer kasa da beyazsa çok iyi.
Mağazadan alınca öyle oluyor hocam sıkıntı olmaz kağıtta yazan tarihte gidip alabilirsiniz

Kasadaki arkadaş stoğun aslında çok önceden bittiğini fakat sıraya giren arkadaşları mağdur etmemek adına daha fazla satış yapıldığını söyledi

Kasadaki arkadaş stoğun aslında çok önceden bittiğini fakat sıraya giren arkadaşları mağdur etmemek adına daha fazla satış yapıldığını söyledi
Alakası yok kartım şifresiz işlem yaptı hata verdi. Şifresiz satış yapamayacağını söyledi kasiyer. Müşteri hizmetleri ile görüşüp duzeltene kadar stok bitti ekstra satış yok yani

Kasa
Alakası yok kartım şifresiz işlem yaptı hata verdi. Şifresiz satış yapamayacağını söyledi kasiyer. Müşteri hizmetleri ile görüşüp duzeltene kadar stok bitti ekstra satış yok yani
Hayır var. yukarıdaki arkadaşın dediği şekilde satın aldım bende :)

Al satcilar stogu tuketemedi bu sefer daha cok ihtiyaci olan aldi buna sevindim keske online stoklu sistemlerdede öyle olsa VOK kacirdim 4070 li siteye girmedigi icin alamadik daha

Benim de 2si de beyazmiş buradan gördüm :D

Al satcilar stogu tuketemedi bu sefer daha cok ihtiyaci olan aldi buna sevindim keske online stoklu sistemlerdede öyle olsa VOK kacirdim 4070 li siteye girmedigi icin alamadik daha
Yakında 4070'li sistem gelecek bence dostum. Pch YouTube yorumlarında en çok istenen sistem. 2024'ün ilk çeyreğinde bir tane 4070 sistem kesin gelir. Vok friday kadar f/p olmaz ama. Yeni yıl zamanlarını koyarlar.

Bu nasıl iş ben anlamadım şifresiz 5 defa girip kartı bloke etti sonrasında stok bitti diyip yolladı
hocam sanal kart ile mail order yapsaydın, qr kodu ile ödeseydin, arkadaşın kartı ile mail order yapsaydın...

geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,183
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri