Arama sonuçları: *

1. kaani

🟠 DONANIM ARŞİVİ: "BİLGİSAYAR FİYATLARI ACAYİP DEĞİŞECEK!"

Aynı araç piyasası gibi olmuş. Şişen fiyatlar bu şekilde söner işte. Bakmayın dolar yüksek, enflasyon yüksek vesaire bunlar bir yere kadar kabul edilebilir ama şu anki fiyatlandırmalar bunların üzerine normalden çok daha fazla kâr eklenmiş fiyatlar. Kalkıp da firma sahipleri kanıt sunana kadar...
  2. kaani

🚨 RTX 4060Tİ Sistem Hediyeli Sistem Geldi 🚨

Kıskanma durumu sezdim amma lakin bilemem :D Genellikle cort sistem çıkartıyor, bunda da indirim çok çıtır olur. Beklentiler düşük.
  3. kaani

🚨PCH GOAT V4 SMOKİN SİSTEM GELİYOR🚨

12400F RTX 4060 Ti olacağını düşünüyorum. 18.999 ya da 19.999TL bence.
  4. kaani

🤩PCH SMOKİN 4060 SİSTEM 15999TL🤩

Tükendi yazıyor, tüm mağazalarda tükenmiş midir?
  5. kaani

🤩PCH SMOKİN 4060 SİSTEM 15999TL🤩

18'e satmak için 16 bin para bağlamak mantıklı mı? :D
  6. kaani

Da g9 siparisim iptal edildi yardim

Adam parasını ödemek istiyor, site adamı takmıyor. Çok komik durum, bunu da yapsa yapsa İtopya yapardı zaten :D
  7. kaani

🔥 DONANIM ARŞİVİ G9 - RTX4060ti SİSTEM ÇIKTI!

Al satçıların eline çok düştü bunlardan beyler, sakın almayın al satçılardan :D
  8. kaani

🔥 DONANIM ARŞİVİ G9 - RTX4060ti SİSTEM ÇIKTI!

Sistem kayboldu :D 800 sistem mi satıldı 1 dakikada? Adam başarmış, sistem tertemiz. Ücretsiz verse buna yakın olurdu yine fiyatı.
  9. kaani

🔥Frekans Tv Yeni Sistem RTX 4060 FREKANS G1 19999 TL🔥

Frekans TV yine en sağlamından frekans veriyor. Her zamanki gibi sağlam iş çıkarmış. Çok başarılı bir sistem.
  10. kaani

🔥 MD4 Sistem Çıkış Saati Belli Oldu 🔥

Ben çoktan sistemimi aldım ihtiyar.
  11. kaani

Ana Konu 🔥 Donanım Arşivi MD4 Sistem Çıktı 🔥

28.12.2022 MD4 geliyor galiba.
  12. kaani

Ana Konu 🔥 Donanım Arşivi MD4 Sistem Çıktı 🔥

Beş on tane adam toplayıp gitmek zor değil mağazaya. Kredi kartı bulmakta zor değil, stokçuluğa tam hız devam edebilirler :) Keşke etmeseler ama işte.
  13. kaani

Sinerji CTV-V9 PC alınır mı sizce

2TB HDD dahil 3060 sistem satıldı 13000₺'ye. Ondan sonra bunu almak aşırı mantıksız.
  14. kaani

12.999 TL RTX 3060 12GB FULL SİSTEM !!

5 ekledim, şimdi güncelledi sepeti. Maksimum 4 ekleniyor. Sanırım son 4 adet kaldı, kritik stok yazıyor. 1671978852 Stok bir yükseliyor bir düşüyor, şimdi 3 oldu :D
  15. kaani

Daha önceki sistemlerini bilmiyorum ama ismi olan bir iki sistem gördüm ve aklımda o şekilde kaldı.
  16. kaani

Herkes catir cutur sistem cikariyor MD4'den ses seda yok

Yani MD4 yazması yakında MD4 geleceğinin haberidir ama hemen yarın çıkaracağım demek değildir. Bir iki kelam da edilebilirdi ama etmedi, tamamen ona kalmış yani kimse bir şey diyemez.
  17. kaani

Sistemleri berbattı, hayret ilk defa sapasağlam sistem videosu çekmiş.
  18. kaani

Herkes catir cutur sistem cikariyor MD4'den ses seda yok

Adam MD4 yazısı paylaştı diye 1 haftaya çıkaracak değil ki. İster 2 aya 3 aya çıkarır. Orası ona kalmış. Açıklama yapmak zorunda değil.
Top Bottom