GelmeyecekAbi gelicek mi md4 sistem, yilbasindan once ne alicaksaniz alin diyen sensin cikmayacaksa soyle ona gore bizde baska sistemler bakalim
sabah ta gördüm tartışması dönmüş gelmeyecek muhtemelen abdullah abinin story e md4 yazıp insanlarda beklenti yaratması biraz üzdü ama yapabileceğimiz bir şey yok adamında kendi anlaşmaları varAbi gelicek mi md4 sistem, yilbasindan once ne alicaksaniz alin diyen sensin cikmayacaksa soyle ona gore bizde baska sistemler bakalim
Yani baya güzel uyduruyorsun beklenti yaratma ne ya adam bişey demedi daha sabırsabah ta gördüm tartışması dönmüş gelmeyecek muhtemelen abdullah abinin story e md4 yazıp insanlarda beklenti yaratması biraz üzdü ama yapabileceğimiz bir şey yok adamında kendi anlaşmaları var
Aslında durum biraz karışık bence şuan tarih verse çok iyi olur yani zorunluluk yok ama ona kalmışAdam MD4 yazısı paylaştı diye 1 haftaya çıkaracak değil ki. İster 2 aya 3 aya çıkarır. Orası ona kalmış. Açıklama yapmak zorunda değil.
Yani MD4 yazması yakında MD4 geleceğinin haberidir ama hemen yarın çıkaracağım demek değildir. Bir iki kelam da edilebilirdi ama etmedi, tamamen ona kalmış yani kimse bir şey diyemez.Aslında durum biraz karışık bence şuan tarih verse çok iyi olur yani zorunluluk yok ama ona kalmış
kanak adam story e md4 yazmış ülkede zaten pc alabilecek insan sayısı az böyle indirimlerde adam akıllı pc ler alabiliyoruz bekleyen insanları da anlayabiliyorum ucuza güzel kalitede pc almak istiyorlar o yüzden ama abdullah abiden allah razı olsun gt2 sistemi aldım yaptığı video sayesinde pc sahibi oldum ama yani madem yapmayacaksan md4 yazıp story e de beklenti yaratmak bilemedimYani baya güzel uyduruyorsun beklenti yaratma ne ya adam bişey demedi daha sabır
Beklenti değil kardeşim sistem gelecek zaten adama nazikçe sormayı deneyebilirsiniz ztnnhak veriyorum ama bazen garip garip nedenler buluyorsunuz ne beklenti olabilirki adamın yaptığı her sistem harika zatenkanak adam story e md4 yazmış ülkede zaten pc alabilecek insan sayısı az böyle indirimlerde adam akıllı pc ler alabiliyoruz bekleyen insanları da anlayabiliyorum ucuza güzel kalitede pc almak istiyorlar o yüzden ama abdullah abiden allah razı olsun gt2 sistemi aldım yaptığı video sayesinde pc sahibi oldum ama yani madem yapmayacaksan md4 yazıp story e de beklenti yaratmak bilemedim