Arama sonuçları: *

1. leroxy

Çözüldü✓ Dün ki sistem sarı sitede ilanda

Bu her zaman olan bir şey. Bir yandan güzel bir şey. Alabilen, yetişebilen kendisi çoktan almıştır. Alamayan, kaçıran kişiler de bu malum siteden alabilir. 2017'den beri aynı şey zaten. Abdullah Abi sistem çıkartır, kendi cebinde parası olan ve al-sat ile uğraşan kişiler sistemin fiyatını...
  2. leroxy

Pqueen-Gamer sistem fiyatına değermi

1-2K TL zararda oluyor. Sıvı soğutma olmadan daha uygun ancak sıvı soğutma ekleyince fiyat 14-15K seviyelerine çıkıyor.
  3. leroxy

Pqueen-Gamer sistem fiyatına değermi

Ben güzel buldum. GIGABYTE SSD'lerin sağlıkları biraz hızlı düşebiliyor. PSU Hakkında bilgim yok. Onun dışında bence güzel bir sistem. Forumdaki daha bilgili kişiler de yazsın :D
  4. leroxy

Yeni F/P Toplama Bilgisayar İçin İstekleriniz?

Yeni nesil bir APU veya 1650super içeren bir sistem olabilir.
  5. leroxy

Donanım Arşivi Yeni Sistem

O da doğru. Vallahi bilemiyorum ancak 3000TL'ye ekran kartlı bir sistem çıkarsa cidden çok iyi olur.
  6. leroxy

Donanım Arşivi Yeni Sistem

11400 İçeren bir APU olabilir. Tekli satışta fiyatı yüksek ancak işbirliği ile fiyatı düşürülmüştür illa ki. UHD GRAPHIC 730 İçeriyor ki fena olmayan FPS değerleri var.
  7. leroxy

DART1 DE HAREKETLİLİK GÖRÜYOR MUSUNUZ?

Aaa yeni video mu gelmiş. İzlememiştim. Bakayım bi. Güzel sistem.
  8. leroxy

DART1 DE HAREKETLİLİK GÖRÜYOR MUSUNUZ?

Olay nedir. Ben bilmiyorum da öğrenmek istedim :D
  9. leroxy

Donanım Arşivi 6400 TL 1660 Super 3500X Sistem

Böyle bir kıtlıkta böyle bir sistem toplamak. Büyük başarı.
  10. leroxy

Yeni Sistem Geliyor !!!

Anladık abi tamam yani F/P Evet ama forumda bugün minimum 4 kez bu hikayeyle ilgili konu açıldı.
  11. leroxy

[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM

DA-MD2 İle gelen LG Monitörde sorun yaşayan 1-2 Kişi gördüm. Acaba genel bir sorun mu yoksa onlara öyle mi denk gelmiş.
  12. leroxy

Donanım arşivi yeni toplama sistem ne zaman

Evet. Aslında durum biraz da Abdullah Abiye bağlı. Videosunda forumdan bahsederken hep "Donanım Arşivi yeni sistem nasıl olur, DA Yeni sistem ne zaman gelir?" gibi örnek konu başlıkları yazıyor. Bunu görüp foruma giren de aynısını yazıyor o yüzden gereksiz konu kirliliği oluşuyor. Hep aynı soru.
  13. leroxy

DA-SISTEM3 Bu Zamanda Alınır Mı?

Kullanıyorum ve fazla ısınmıyor. Ama ısınıyor mu yani evet. Ben almayacağım zaten :D
  14. leroxy

Şaka yapıyosuuun! 1611238537 Onu da 16GB Yaptınız tüm yükseltmelerle etti 6700TL. Bu kıtlıkta bu fiyata alır mıydınız?
  15. leroxy

https://www.itopya.com/da-sistem3-gigabyte-gtx-1660-super-oc-6gb-amd-ryzen-5-3600-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-geforce-espor-pc/ Şu anki fiyatı yaklaşık 6000TL, Bence bu ekran kartı ve diğer parçaların kıtlığının olduğu bir dönemde gayet iyi bir fiyata sahip. S2H'ın V2 Olması da ayrı. SSD Çöp...
  16. leroxy

Unlost Eco V2 alınır mı?

Şu anda fiyatlar tavan ve bu yüzden şu sıralar pc almanızı pek önermem. Eğer laptop kullanıyorsanız laptopunuz ile uyumlu bir 2.5" sata ssd alıp harddisk yerine takın. Veya ek bir ssd yuvası varsa oraya yerleştirin. Ram yükseltin. Aşılar yaygınlaşıp salgın biraz azalınca almanızı öneririm. Ama...
  17. leroxy

MINI PC - MSI Trident X!

O paraya şimdi o da alınamıyor...
  18. leroxy

MINI PC - MSI Trident X!

Harbiden o kadar var mı ya. Maşallah.
Geri