RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,926
Fiyat performans mining rig toplama (rgb)
Çok iyi olur. Son zamanlarda bazi coinler degerini 3e 5 e 10 a katladi ve bunu bilen analiz edenler saglam para kazandi. Belkide bizlere balik vermektense balik tutmayi ogretecekler. Her türlüsu kulaga hoş geliyorMining uzmanı forum üyeleri yarın herkese coin dersleri vermeye başlayacak![]()
Vallahi neden olmasin tam donanım arşivi ne yakışır olur.Fiyat performans mining rig toplama (RGB)
Bir ihtimal kredi karti limitlerini zorlamali miyim. Gerekirse kredi cekerim kendini odeyecekse neden olmasin. Yanliz elektrik acayip pahali burda 1 Kw 1 tl .Fiyat performans mining rig toplama (RGB)
1 kW 1 tl ne öyle yaBir ihtimal kredi karti limitlerini zorlamali miyim. Gerekirse kredi cekerim kendini odeyecekse neden olmasin. Yanliz elektrik acayip pahali burda 1 Kw 1 TL .
Ethereum Mining.Arkadaşlar az önce gördüm son zamanlarda 2 işaretli paylaşımları var ve bu gece "sadece birkaç gun bekleyin" seklinde alevli paylaşım yapmış. Konudan haberi olanlariniz var mi?. Sistem mi gelecek yoksa mining ile ilgili mi ?
Pahali burda hatay İskenderun . Bilgisayar varken aylik 400 tl gordum. Buzdolabı derin dondurucu tv bulaşık Makinesi vs. Herkesin evinde olan şeyler. Bilmiyorum 250-400 arasi genelde1 kW 1 TL ne öyle ya
Bizim burda 200' den yukarısı yok. 200 yeni rekor bidePahali burda hatay İskenderun . Bilgisayar varken aylik 400 TL gordum. Buzdolabı derin dondurucu tv bulaşık Makinesi vs. Herkesin evinde olan şeyler. Bilmiyorum 250-400 arasi genelde
Neresi orası hemen is ilanlari bakayimBizim burda 200' den yukarısı yok. 200 yeni rekor bide![]()
İstanbul, avrupa yakası.Neresi orası hemen is ilanlari bakayim![]()