Arama sonuçları: *

1. marilyn

donanımarşivi youtube kanalına güvenerek aldığım pc bozuk

bu olabilecek bir şey nasıl araba aldığında defolu olabiliyorsa bilgisayarda aynı şekilde biraz şans işi şanssızlık olmuş incehesap müşteri hizmetlerine yazıyorsun siteden sana kargo kodu veriyorlar kasayı geri gönderiyorsun ve iade ediyorlar yada değişim yapıyorlar jelatini söktüğün için bir...
  2. marilyn

Haqquş Sistem Yayında

ismini duyunca sisteme bakma gereksinimi duymuyorum
  3. marilyn

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Fiyat 9999tl Özellikler Ekran kartı :Rx 6600 Cpu: ryzen 5 5500 anakart: gigabyte b450 s2h ram: gskill 3000mhz cl16 8gb ssd: sata 500gb crucial Kasa : vento kasa psu: cooler master mwe 600 watt
  4. marilyn

@donanimarsivi Paylaşımlı GamePower 27'' Ekran Mağduriyeti

öz abim ya profiline emote spamı yapıp 1 ay banlanasım geldi gene abdullah abi ile alakası yok ürün hemen tak diye iade olmaz zaten servis inceliyecek fabrikasyon ise iadesi olur
  5. marilyn

HUGOLA YENİ SİSTEM 🔥

Şu youtuber anlaşmalığı ile uyduruk sistemleri kakalamaya çalışmayı ne zaman bırakacaklar acaba
  6. marilyn

abdullah abi neden f/p sistem yapmaya küstü ?

Arkadaş düzgünce soru sormuş neden sert bir şekilde yorum yazıyorsunuz ?
  7. marilyn

Abdullah abi bunu neden yapıyorsun?

uzun konuşmalar sonunda fiyat çıkıyor ortaya yani biraz belirsis genede aralık verilebilir 4k-5k arası çıkacak gibi gibi
  8. marilyn

8500TL EN İYİ SİSTEM BURDA !

hob stoklar bitti Ğ
  9. marilyn

Vatandan pc toplama kazıkmı

vatan tatata tann kazık
  10. marilyn

arkadaşlar yeni çıkacak v5 hakkında

md2 sızdırmasında olduğu gibi sızmaz ise bilemeyiz
  11. marilyn

Technopat QP 3060ti sistem sizce iyi mi?

bi arkadaş başka bir sitede 13000 e 3070 lisini atmıştı bana linki bulursam atarım 1609494497 https://www.gaming.gen.tr/urun/27525/ultima-tuf3070-amd-ryzen-5-5600x-asus-tuf-rtx-3070-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bundan alabilirsin
  12. marilyn

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

abi gnlünden ne koparsa iyi sistemler diziyorsun ekran kartınıda 2 fanlı yapta vuracak yer vuramasınlar :D
  13. marilyn

Çözüldü✓ 17:30 Saatlerinde Aldığım da-md2

çok eskiden topladım knk ya 1 ay falan oldu
  14. marilyn

Çözüldü✓ 17:30 Saatlerinde Aldığım da-md2

hayırlı olsun keşke gaming gecesinden toplayıp almasaydım sistemi bu sistem çok fena bir şey sudan ucuz :D
  15. marilyn

Elraen Yeni PC Ler !

düşük seviye modellere yüksek seviye marka seçilmiş bu yüzden fiyat fırlamış alınır mı? alınmaz
Top Bottom