Neler Yeni

donanımarşivi youtube kanalına güvenerek aldığım pc bozuk

aiakosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alper Tuna Şahin
Arkadaşlar merhaba Abdullah abi sürekli incehesap'ı överek yerlere göklere sığdıramadığı için ona güvenerek imcehesaptan pc aldım. Dün eve geldi.Bende hep Melih'den, Unlost'tan gördüğüm için camdaki jelatinleri söktüm. Pcye ekran kartını takmam için sonuç olarak camdaki vidaları çıkartıp camı sökmem lazım. Herşeyi yaptım sonrasında ekran kartını taktım ve pcyi çalıştırdım ama kasanın önündeki fanlardan en alt fanı çalışmıyordu. Bende ingilizce hocam pcden anladığı için onun evine kasamla birlikte gittim. Sonra hocam kasayı açtı ben hiç dikkat etmemiştim ama o gösterdi kasanın iç kablosunda jilet izleri vardı yarılmış gibiydi. Kasanın üstündeki usb girişlerine klavye mouse taktı ama kasanın üst tarafında ki 3 usb girişinden 2si çalışmıyordu. Ben kasanın jelatinini söktüğüm için iade edilmez diye çok korkuyorum. Gerçekten iade almazlarsa yazıklar olsun Abdullah abiyede incehesapa'da.

euro

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba Abdullah abi sürekli incehesap'ı överek yerlere göklere sığdıramadığı için ona güvenerek imcehesaptan pc aldım. Dün eve geldi.Bende hep Melih'den, Unlost'tan gördüğüm için camdaki jelatinleri söktüm. Pcye ekran kartını takmam için sonuç olarak camdaki vidaları çıkartıp camı sökmem lazım. Herşeyi yaptım sonrasında ekran kartını taktım ve pcyi çalıştırdım ama kasanın önündeki fanlardan en alt fanı çalışmıyordu. Bende ingilizce hocam pcden anladığı için onun evine kasamla birlikte gittim. Sonra hocam kasayı açtı ben hiç dikkat etmemiştim ama o gösterdi kasanın iç kablosunda jilet izleri vardı yarılmış gibiydi. Kasanın üstündeki usb girişlerine klavye mouse taktı ama kasanın üst tarafında ki 3 usb girişinden 2si çalışmıyordu. Ben kasanın jelatinini söktüğüm için iade edilmez diye çok korkuyorum. Gerçekten iade almazlarsa yazıklar olsun Abdullah abiyede incehesapa'da.
İlk olarak bunun marka problemi olduğunu söyleyelim, mutlu olanda var sorun yaşayanda. İncehesap'ın müşteri hizmetlerinden hızlı bir şekilde yanıt alabilirsin. İstersen kasayı değiş istersen paranı geri al.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
bu olabilecek bir şey nasıl araba aldığında defolu olabiliyorsa bilgisayarda aynı şekilde biraz şans işi şanssızlık olmuş incehesap müşteri hizmetlerine yazıyorsun siteden sana kargo kodu veriyorlar kasayı geri gönderiyorsun ve iade ediyorlar yada değişim yapıyorlar jelatini söktüğün için bir sorun olacağını sanmıyorum
abdullah hocaya stem etmişsin gram anlamadım ettiğin stemi daha iade-değişim denemeden buraya yazmanda garip

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
hocam biraz sakin olsaydın keşke böyle hır güre gerek yok bence montaj sırasında oluşan bir hata olabilir incehesap ile iletişime geç yardımcı olmazlarsa tekrardan yaz

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aras Şimşek
Abdullah reis ile ne alakası var bu post'un onu anlayamadım ? kendi çıkarmış olduğu hazır sistem olsa da hadi biraz hak versem incehesap üzerinden hazır sistem almışsın belli ki sistem montajında bir sıkıntı oluşmuş derdini müşteri hizmetlerine anlatmak varken neden buraya post açtın onu da anlamadım hakkını yanlış yerde arıyorsun ve boş yere ithamlarda bulunuyorsun senin aldığın hazır sistemle adamın ne alakası var alırken adama mı sordun da bozuk çıkınca sitem ediyorsun sanki sana o sistemi zorla aldırdılar da sitemin o yüzden gibi bir yazı olmuş biran önce müşteri hizmetleri ile iletişime geç kardeşim.

Lutza JS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Emir Deniz Mat
Öncelikle sorunun için geçmiş olsun. Ama her sorun yaşadığınızda Abdullah'ı suçlamayı bırakın. Adam sizler için bir şeyler yapmaya çalışıyor, adamın yapmış olduğu şeyleri de baltalıyorsunuz. Bu adam bu kitleye çatlamasa yeridir. Satıcı firmayla görüş zaten yardımcı olacaklardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,289
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom