Arama sonuçları: *

1. mertbuilding

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Evet. En üstteki son sürümü indireceksiniz.
  2. mertbuilding

Arkadaşlar kasa kocamanmış. Masaya nasıl sığdıracağım hakkında fikrim yok.
  3. mertbuilding

Benimki geldi hocam. @Alcadraz
  4. mertbuilding

@Alcadraz Bu kargoların geleceği yok hocam gına geldi beklemekten.
  5. mertbuilding

Valla hocam oturdum balkonda ups aracını bekliyorum.😔
  6. mertbuilding

@Alcadraz Hocam sizin kargodan haber var mı?
  7. mertbuilding

DA5 anakart bios güncel mi geliyor?

Ona göre belleğe bios indireceğim. Kontrol etmiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  8. mertbuilding

Hocam sizin kargonuz gelmiş miydi? Geldiyse https://www.technopat.net/2018/08/27/bios-guncelleme-rehberi/?amp=1 bu linkten bios sürümünüzü nasıl öğreneceğinizi https://tr.msi.com/Motherboard/support/B450M-A-PRO-MAX bu linkten de güncel bios sürümüne bakabilirsiniz. Güncelse buraya yazarsanız...
  9. mertbuilding

Teşekkürler hocam.
  10. mertbuilding

https://donanimarsivi.com/bilgisayar-topladiktan-sonra-yapilmasi-gerekenler/ Bilgisayarı eline ulaşan arkadaşlar buradaki adımları izlemeli. Ben öyle yapacağım, size de tavsiye ederim.
  11. mertbuilding

Hocam ben de ulaşamadım.
  12. mertbuilding

Büyük ihtimal bizimkiler de yoldadır hocam. Ups'nin günlük teslimat saatleri 18.00'a kadar. 50 dakika vaktimiz var. Gelmezse yarına artık. 1622125282 Ne dertli sistemmiş arkadaş! Satın alması bitti kargosu başladı.
  13. mertbuilding

Teslimata çıktığı zaman yazıyor mu onu merak ettim. Boş yere camda beklemeyeyim.
  14. mertbuilding

Hocam kargo takip sayfasından yaşadığınız şehirdeki şubeye gönderildi yazısından sonra aşamaların fotoğrafını atabilir misiniz?
  15. mertbuilding

Benim de aynı maalesef.
  16. mertbuilding

Hocam kolay kolay pes etmeyin. Ben salı günü gelmeyeceğini bile bile üzgün bir şekilde sayfa yeniliyordum. Arkadaşım bile bırak işte gelmeyecek demişti. Bırakmamamın sayesinde hem ben hem arkadaşım sistemi almayı başardık.
  17. mertbuilding

Cumartesi sipariş edip kargosu gelen arkadaşlar eğer takip ettiyse ups'nin saat kaçta dağıtıma çıktığını söyleyebilir mi? Saat 12 oldu daha dağıtıma çıkmadı. Bugün gelme ihtimali yoktur herhalde. Diğer kargo şirketleri hep sabahın erken saatlerinde dağıtıma çıkardı.
  18. mertbuilding

Arkadaşlar bazılarınız konuya tahmini varış tarihini yazmış. Ben nerede yazdığını bir türlü bulamadım. Nerede yazdığının ekran görüntüsü atabilir misiniz?
  19. mertbuilding

Şakasız söylüyorum dün 5 saat aralıksız itopya sayfasını yeniledim. Ayıptır söylemesi tuvalete bile telefonla gittim.
Top Bottom