Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert

Hocam idare edecek bir bilgisayarım yok. Rezalet çalışıyor şuanki.
Şuan da piyasada ki en iyi 1660 süper sistem bu hocam

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Mert Mertol
Cumartesi sipariş edip kargosu gelen arkadaşlar eğer takip ettiyse ups'nin saat kaçta dağıtıma çıktığını söyleyebilir mi? Saat 12 oldu daha dağıtıma çıkmadı. Bugün gelme ihtimali yoktur herhalde. Diğer kargo şirketleri hep sabahın erken saatlerinde dağıtıma çıkardı.

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Evet ama Da Sistemin yanında komik duruyor. Hemde 900TL daha pahalı.
kanka onu düşünürsen piyasada ki tüm sistemler komik durur normal piyasaya bakarsak gayet iyi bir sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cumartesi sipariş edip kargosu gelen arkadaşlar eğer takip ettiyse ups'nin saat kaçta dağıtıma çıktığını söyleyebilir mi? Saat 12 oldu daha dağıtıma çıkmadı. Bugün gelme ihtimali yoktur herhalde. Diğer kargo şirketleri hep sabahın erken saatlerinde dağıtıma çıkardı.
bizimde dağıtıma cıkmadı kanka bugün bekleme sen fazla hızlı düşünüyorsun en gec pazartesi ulaşır elimize

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Mert Mertol
Katılıyorum fakat uğraşmaktan çok yoruldum.
Hocam kolay kolay pes etmeyin. Ben salı günü gelmeyeceğini bile bile üzgün bir şekilde sayfa yeniliyordum. Arkadaşım bile bırak işte gelmeyecek demişti. Bırakmamamın sayesinde hem ben hem arkadaşım sistemi almayı başardık.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Katılıyorum fakat uğraşmaktan çok yoruldum.
Pc yi yıllarca kullanacaksınız. O pc ye o fiyatı verince gerçekten içinize sinecek mi? Şurada 1 /2 gün boyunca takipte kalacaksınız. Bugün sistem stoklara 1/2 defa kısaca geldi. Yani şansınız hala bitmedi. Bence pes etmeyin. Burada pes edecek olan 1/2 arkadaş vardı ve pes etmeyince sistemi aldılar. Sizde pes etmeyi sizde alın.

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Bence de sen cumartesiye kadar da5 sistemini kovala yeni sistem gelince stok muhtemelen eklenmez bu fiyattan, o zaman başka tercihlere bakarsın @Sleenzy
Pc yi yıllarca kullanacaksınız. O pc ye o fiyatı verince gerçekten içinize sinecek mi? Şurada 1 /2 gün boyunca takipte kalacaksınız. Bugün sistem stoklara 1/2 defa kısaca geldi. Yani şansınız hala bitmedi. Bence pes etmeyin. Burada pes edecek olan 1/2 arkadaş vardı ve pes etmeyince sistemi aldılar. Sizde pes etmeyi sizde alın.

Sleenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Sleenzy
Tamamdır.

Fakat benim amacım en az şekilde beklemek, şuan kullandığım sistem cidden berbat. Saçma sapan şekillerde çöküyor. O yüzden hızlıca almaya çalışıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Tamamdır.

Fakat benim amacım en az şekilde beklemek, şuan kullandığım sistem cidden berbat. Saçma sapan şekillerde çöküyor. O yüzden hızlıca almaya çalışıyorum.
Cumartesiye ne kaldı hocam bekle o zamana kadar sisteme bak,baktın stok gelmiyor 1660 süperli sistemi al diyecek bişeyim yok piyasa berbat bekleyemem diyorsun

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Tamamdır.

Çok beklemeyeceksiniz zaten. Bu sistem büyük ihtimal 2 gün sonra kaldırılır. Yeni sistem gelir. O yüzden sadece bu 2 gün bu sistemi kovalayın, alırsanız ne iyi, alamazsanız o zaman bakarız. Uzun bir zaman değil yani sadece 2 gün.

heyzin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
HACI HASAN TOPKAFA
feleğim şaşdi artık 2 buçuk saat olacak ben bakıyorum ya stoğa zor gelir çıksam 2 dakka stokta .

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom