Sabah bir kez girmişti, onun dışında girmedi.Stoklara girdi mi hiç?
Görür hocam ama unutmamak lazım cs valo işlemci kullanan oyunlar beklediğin performansı göremeyebilirsin ryzen 5 3600 düzeyinde bir işlemci almak lazım minimumRdr 2 ultra oynamak için rdr2 almak gerekiyor ki öyle oyunlarla işim yok cs valo ara sıra gta battlefield 1 dirt 5 forzayı güzel grafiklerle oynamak için 2060 işimi görür mü
Selman kendine bir 8gb çek valla 8den 16ya yeni geçtim cennet cennet.Sabah bir kez girmişti, onun dışında girmedi.
Kullandığım Asus Tuf laptoptan mı bahsediyorsunSelman kendine bir 8gb çek valla 8den 16ya yeni geçtim cennet cennet.
yok laptopları bilmiyorum da 8gb ram ekleyebiliyorsan kendin ekleAsus Tuf laptoptan mı bahsediyorsun
Ekleniyor ama laptobu satmayı düşünüyorum. 9K fiyata alıcı buldum. Eğer stoğa gelirse direk onu satıp bu sistemi alacağım.yok laptopları bilmiyorum da 8gb ram ekleyebiliyorsan kendin ekle
Bu sistem bence bir daha girmez.Ekleniyor ama laptobu satmayı düşünüyorum. 9K fiyata alıcı buldum. Eğer stoğa gelirse direk onu satıp bu sistemi alacağım.
İade iptal işlemleri yaşanabilir genelde onlardan stok yenileniyorBu sistem bence bir daha girmez.
Belli olmaz bu işler. Daha sabah stok girilmişti.Bu sistem bence bir daha girmez.
Olabilir de ben daha gireceğini düşünmüyorum.İade iptal işlemleri yaşanabilir genelde onlardan stok yenileniyor
Bu fiyata iyi sistem.https://www.itopya.com/azunyan-ultr...2gb-16gb-ddr4-512gb-m2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem nasıl pek anlamıyorum alınır mı??