Arama sonuçları: *

1. mkurtulus

Ataberk'in itopya'da yapmış olduğu sistem

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-5600-rtx-4060-ti-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html# sıkabilirseniz kendiniız 5 bin kadar hem kasa kalitesi hem ekran kartı bu sistem daha iyi
  2. mkurtulus

Çözüldü✓ Aldığım bilgisayar sorunlu

Monitor olmadan birsey anlamak çok zor
  3. mkurtulus

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Herkes şikayetçi bunun gibi sistemler her gün çıkıyor. Dert etmeyin sistemin tek + msi anakart ve power o kadar msi ekran kartı soğutma konusunda en kötü olan versiyon
  4. mkurtulus

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

A520 Everest 500w psu çok çok çok kötü. 12 bin tl ikinci elde daha kral sistemler toplanır. Yada sıfırda başka sistem beklenir
  5. mkurtulus

ADULLAH ABİNİN SİSTEMİMİ YOKSA BUMU ?

bu sistem daha iyi. O sistemde ki psu hiçbir şey emanet edilmez
  6. mkurtulus

GTX 1650'li Bu sistemi alıyorum

yormayın kendınızı boşu boşuna ne alıyorsa alsın
  7. mkurtulus

🔥🔥DA'den F/P RTX sistem incelemesi 18:00'da

Al sat yapılacak bir şey yok ki. Geçen sene mart ayinda da sistem aldım r5 3600 (5600yaptim 6 ay sonra işlemciyi )Asus b450 rtx3050 550w psu simdi sistemi yükseltmek istiyorum çıkan sistem b450 ile çıkıyor keşke @Abdullah Hacıgül imzalı bir sistem olsaydı faklı olurdu alana hayırlı olsun
  8. mkurtulus

🔥🔥DA'den F/P RTX sistem incelemesi 18:00'da

Çok kötü sistem b450 nedir Allah için rgb bile yok anakartın. Tamam uygun fiyatlı çıkarmaya çalışıyor anlıyorum rtx4060 alanın ikinci elde elinde kalir kimse tercih etmiyor bile
  9. mkurtulus

Gaming masa önerisi 1200

Git ikeadan duz masa al 150 180 cm 10 kat daha iyi
  10. mkurtulus

DA-V6 2.El Satıcıların Fırsatçılığı

Boş yorumlar al sat fırsatçılık değil ticarettir. 300 stok var 300 al sat yapan almıyorlar. 20 30 anca
  11. mkurtulus

Kendine Müzisyen-Horizon RTX 3050 Sistem alınır mı??

12 ka 3060 sistem çıktı suan 15 16 satıyorlar. tavsiyem alınabilir. Önümüzdeki aylar okulların açılacağı sektörün canlanacağı aylar.
  12. mkurtulus

Haqqus HB3 alınır mı?

Kendin akakceden daha ucuza toplarsın
  13. mkurtulus

DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM

Kanka suan ne olursa olsun 10 ka öyle bir sistem yapamaz 10 ka yapılacak sistem 6600 lu sistemdir
  14. mkurtulus

DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM

Min 12 ka eder 2060 li sistem.
  15. mkurtulus

PC HOCASİ rtx3060 Çıktı

Hangi sistemi aldın
  16. mkurtulus

DA-G4 alanlar bilgisayar gelince yapması gerekenler

Asus anakarta yaptım ben konum var da g4 sistem alanların yapması gerekenler adında YouTube bölümüne gir en üste
  17. mkurtulus

DA-G4 alanlar bilgisayar gelince yapması gerekenler

Zaten gerekenleri konu başlığında topladım ve internete yazınca bir sürü çıkıyor. Profilime girip açtığım konuları okuya bilirsin. Sana tavsiyem önce soğutucu al
Top Bottom