Neler Yeni

Çözüldü✓ Aldığım bilgisayar sorunlu

mertlua

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mert Güneş
İçinde Windows kurulu şekilde mi geliyordu, hazır kurulu olarak gelince?
30 günlük deneme sürümü olarak geliyor özel olarak sipariş mesajı olarak sormuştum incehesaptan alışveriş yapan arkadaşlarada sordum onlarada 30 günlük deneme gelmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tuşa basinca kapanmiyor mu?

Windows kurulu olarak gelmiyorsa algılamaz sanırım.
sistemin içini açıp ekran kartı taktım sonra böyle oldu güzelde taktım bir sorun olmadan sonra böyle oldu

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
30 günlük deneme sürümü olarak geliyor özel olarak sipariş mesajı olarak sormuştum incehesaptan alışveriş yapan arkadaşlarada sordum onlarada 30 günlük deneme gelmiş

sistemin içini açıp ekran kartı taktım sonra böyle oldu güzelde taktım bir sorun olmadan sonra böyle oldu
Videoda anakartta kırmızı bir ışık yanıp sönüyor. Yaninda ne yazıyor söyler misn

mertlua

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mert Güneş

Tuşa basinca kapanmiyor mu?

Windows kurulu olarak gelmiyorsa algılamaz sanırım
Videoda anakartta kırmızı bir ışık yanıp sönüyor. Yaninda ne yazıyor söyler misn
CPU yazıyor kırmızı yanıyor ama şimdi yanmıyor sarı yanan DRAM isimli sarı ışık var. Sisteme güç verip power'a basınca kendi halinde bağımsız çalışıyor ilk kez basınca beni dinliyor sadece sonrası bağımsız çalışma var 1000 kerede bassam algılamıyor ilk basışta dinliyor beni

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Müşteri hizmetlerini arayabilirsin aslında onlara söyle olmadi garantiye gider pc. @Furkan Karagülle @Emmree bilir mi acaba

CPU yazıyor kırmızı yanıyor ama şimdi yanmıyor sarı yanan DRAM isimli sarı ışık var. Sisteme güç verip power'a basınca kendi halinde bağımsız çalışıyor ilk kez basınca beni dinliyor sadece sonrası bağımsız çalışma var 1000 kerede bassam algılamıyor ilk basışta dinliyor beni
Bu arada kasanin arka tarafinda kasanın fanlarini takmak icin bir ayrı bir kablo var mı?

Mesela bende Sys_fan ve Kasanın kablolarini ayni anda takinca sistem kısa devre ile açılmıyordu

mertlua

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mert Güneş
Müşteri hizmetlerini arayabilirsin aslında onlara söyle olmadi garantiye gider pc. @Furkan Karagülle @Emmree bilir mi acaba

Bu arada kasanin arka tarafinda kasanın fanlarini takmak icin bir ayrı bir kablo var mı?

Mesela bende Sys_fan ve Kasanın kablolarini ayni anda takinca sistem kısa devre ile açılmıyordu
ya aslında iade-değişim talebi oluşturdum ama yaşadığım ilçede anlaşmalı kargo yok başka ilçedeki en yakın yurtiçi kargoya gitmem lazım eğer götürürsem nasıl götürcem. boyum kadar kargo paketiyle göndermişler benim buraya sorun olaj parçayı bulup değişim için göndermek eğer sorun bulunmazsa kasayı tümden gidip kargoya vericem

ConquerorXIV

80+ Gold
muhtemelen psu zaten dandikmiş normal
Arkadaşlar bu pc'yi ince hesaptan aldım. Hazır sistemdi sadece ekran kartı takılacaktı. Normalde monitör aldıktan sonra çalıştıracaktım ama nolur nolmaz belki bozuk gelmiştir diye monitörsüz çalıştırdım güzel çalıştı 👍

Sonra ekran kartı taktım videodaki sorun ile karşılaşıyorum birde usb algılamıyor

Acaba monitör fakan takıp yazılım falanmı atıcaktık
Bilgisayardan orta seviye anlıyorum, ekran kartını on numara beş yıldız taktık ondan yana sorun yok. Çünkü geri çıkarttığımdada aynı sorun var
video için bas

mertlua

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mert Güneş
muhtemelen psu zaten dandikmiş normal
öyle diyorsanız öyledir pc sizin olsaydı sorunu çoktan bulmuştunuz 😀
ben çok anlamıyorum parçalardan neyse yarın değişime göndericem zaten pc'yi hocam teşekkür ediyorum

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
Monitor olmadan birsey anlamak çok zor

zero07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Z K
öyle diyorsanız öyledir pc sizin olsaydı sorunu çoktan bulmuştunuz 😀
ben çok anlamıyorum parçalardan neyse yarın değişime göndericem zaten pc'yi hocam teşekkür ediyorum
hocam aynı sorrunu bende yaşamıştım bios pilini güç takılı değilken çıkartıp 30 saniye bekleyip geri takmayı deneyin gondermediyseniz

mertlua

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mert Güneş
hocam aynı sorrunu bende yaşamıştım bios pilini güç takılı değilken çıkartıp 30 saniye bekleyip geri takmayı deneyin gondermediyseniz
hocam denedim düzelmedi yine aynı sorun

Dev1ce

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Burak
Yakınınızda internet cafe gibi bi yer varsa gösterin kasada sorun olmayabilir çok iyi fiyata almışsınız 4060 lı sistemi

mertlua

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mert Güneş
Yakınınızda internet cafe gibi bi yer varsa gösterin kasada sorun olmayabilir çok iyi fiyata almışsınız 4060 lı sistemi
hocam bilgisayarcılara,internet cafecilere hiç güvenmiyorum çünkü çok bilgi sahibi değiller en iyisi kendi servisine ücretsiz vermek teşekkür ediyorum

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Axl Rose
Monitör olmadan bilgisayar test edilmez, ilk çalıştırmada bir kaç kere reset atması (ram frekanslarını algılaması, yeni cpu takılmış olması gibi) olabilir. Sonrasında bios'a git diye bir ekran gelir ve biosa girip f10 ile ayarları kaydettikten sonra bilgisayar açılmalıdır. Ancak ilk yapmanız gereken ekran bulup denemek. İnternet kafe ya da bilgisayarcıya güvenmeye de gerek yok, rica edip monitöre bağlayıp denemeniz lazım, güvenlik bir durum yok kısacası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,358
Üyeler
164,483
Son üye
İbrahimkl
Top Bottom